Yabancı ve çok tutacak bir projem var, yani tutarsa günlük 5k ( minimum ) ya kadar online kullanıcı olacaktır. Fakat bu sitenin alt yapısını neyle kuracağımı bilmiyorum. Farkındayım benim gibi yüzlerle konu açan olmuştur belki ama yinede emin olmak için kendi soruma cevap almak daha iyi olacaktır benim için.

Kodlama bilgim yeterince var yani yıllardır bu işle ilgileniyorum zaten, istediğim siteyi yapabilirim kısacası. "Yazılımcıysan boş konuşmak yerine scriptini yaz" diyenlere cevap vereyim kodlamaya bugün başlasam, kaliteli bir iş için en az 3 ay zaman gerekecek. Yani ilk önce tasarımımı kendim yapmam gerek, ardından php ve s. ve s.

Wordpress`i de çok iyi biliyorum bu da normal zaten php bilen bunuda bilir ( bence ) . Herneyse şimdi ben ortada kaldım, wordpress ileride bana CPU veya başka sorunlar çıkarırmı ? Wordpress çok fazla dosya ve s. kullanıyor buda insanı korkutuyor birde açık kaynak ve s. ve s. Kendi scriptimi de yazarsam dediğim gibi baya zaman alır, bende bu işe kısa sürede başlamak istiyorum...

Bu işte uzman arkadaşlar yorum yazarlarsa memnun olurum, şimdiden teşekkürler :)