-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yabancı ve çok tutacak bir projem var, yani tutarsa günlük 5k ( minimum ) ya kadar online kullanıcı olacaktır. Fakat bu sitenin alt yapısını neyle kuracağımı bilmiyorum. Farkındayım benim gibi yüzlerle konu açan olmuştur belki ama yinede emin olmak için kendi soruma cevap almak daha iyi olacaktır benim için.
Kodlama bilgim yeterince var yani yıllardır bu işle ilgileniyorum zaten, istediğim siteyi yapabilirim kısacası. "Yazılımcıysan boş konuşmak yerine scriptini yaz" diyenlere cevap vereyim kodlamaya bugün başlasam, kaliteli bir iş için en az 3 ay zaman gerekecek. Yani ilk önce tasarımımı kendim yapmam gerek, ardından php ve s. ve s.
Wordpress`i de çok iyi biliyorum bu da normal zaten php bilen bunuda bilir ( bence ) . Herneyse şimdi ben ortada kaldım, wordpress ileride bana CPU veya başka sorunlar çıkarırmı ? Wordpress çok fazla dosya ve s. kullanıyor buda insanı korkutuyor birde açık kaynak ve s. ve s. Kendi scriptimi de yazarsam dediğim gibi baya zaman alır, bende bu işe kısa sürede başlamak istiyorum...
Bu işte uzman arkadaşlar yorum yazarlarsa memnun olurum, şimdiden teşekkürler :)
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Tercihim WordPress olur benim de ama projeye göre seçim hakkı değişiklik gösterebilir.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Madem yazılımcısın, WordPress'ten de epey anlıyorsun, WordPress kurup kendi tasarımını çıkar ortaya daha iyi bir iş olur.:)
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
cwt
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
drupal üzerinden gidebilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Wordpress tek tavsiyedir fakat wordpress le başarılı olursunuz diye birşey yok Eğer başarı olacağınıza inanıyorsanız her sistemle olursunuz fakat + ları düşünürsek wordpress derim.İşinizi kolaylaştıracaktır.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
sovetski dostum benim demek istediğim, sen sıfırdan bir blog yazılımı yapacağına wordpress üzerinde harikalar yarat. Bir de şöyle düşün, senin yazacağın sistem SEO veya özellik konusunda WordPress ile rekabet edebilecek mi?
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Wordpress'e istediğin herşeyi ekleyebilirsin php dilinde kodlanmış bir yazılım sonuçta. Geliştikten sonra siten tavsiyem özel script yapman.