Merhaba, iyi günler dilerim.

Sitemizde genel anlamda oyun, uygulama ve program konulu gönderiler paylaşılıyor. Bu gönderilere her gün birçok tekil ziyaretçi girip geziniyor. Web sitemizi her gün yeni içeriklerle dolduran 2 adet(şimdilik) yazarımız da çalışmaktadır. En kötü ihtimal ile her gün yeni içerik ile sitemizi şu anda bulunduğu durumdan daha iyi hale getiriyoruz. Hal böyle olunca ve siteye girenlerin sayısı her geçen gün arttıkça bizler de web sitemizde bazı reklamlar yayınlamaya başladık. Düşündük ki siz web sitemizin istatistiklerini öğrendikten sonra bize reklam verebilirsiniz.

Reklam vermek isterseniz sizin için uygun olan ve genel anlamda verdiğiniz reklamlara uygulanan ücret şeklinde bizi bilgilendirirseniz orta yol bulunup reklamlarınız yayınlanmaya başlar. O yüzden size reklam ücretlerimiz hakkında bir söz söylemeden önce sizin görüşlerinizi duymak istedik.

Daha henüz yeni bir site olmamıza rağmen birçok ziyaretçi web sitemizin çalışan dosyaları sunduğundan dolayı girmekte. Bütün bunların yanında her daim özgün yazı paylaştığımızı da belirtmek isterim. İnternet dünyasında henüz yeni olduğumuzdan reklam, tanıtım yazısı, banner alım ücretlerimiz şu an için düşüktür. Birazdan sizinle paylaşacağımız istatistiklerdeki bir web sitesine reklam vermek isteyeceksiniz.

Unutmadan web sitemize ait alexa bilgisi vb. günlük ziyaretçi akışı ve gelen ziyaretçilerimizin organik ziyaretçi olduğunu kanıtlayan bazı kanıtlayıcı etmenlere de yer verelim:

Alexa Sıramız: http://www.alexa.com/siteinfo/yukleoyna.com (Bir rakam belirtmedik giderek düşmeye devam ediyoruz.)

Google PageRank: 2

Gelen Ziyaretçilerin Ülkesi: %89,34 Türkiye

WMAraci Site İstatistikleri: https://wmaraci.com/site-analizi/yukleoyna.com (Güncel istatistik sunması adına güvenilir sitedir.)

-Google Analytics Verileri- (resimleri kendi hostumuza yükledik)

Google Analytics Ziyaretçi ve Sayfa Görüntüleme Verileri:



Google Analytics Ziyaretçiler Bize Nasıl Ulaşıyor?:



Google Analytics Ziyaretçiler Hangi Ülkeden Geliyor?:



Web sitemizde tanıtım yazınızı, banner(birçok ölçü seçenekleri mevcut) reklamınızı yayınlayabiliriz. Siz de web sitemizi beğendiyseniz bizimle ücret konusunda bir orta yol bularak reklamınızı yayınlatabilirsiniz.

NOT:// Tanıtım yazınızı seo'ya tam anlamı ile uygun 300 kelime ve üzeri yazıp yayınlayabiliriz(belirli bir ücret dahilinde).Tanıtım yazınızda 2 adet link çıkışı(dofollow) olacaktır. Hatırlatmak isterim ki yazılarınızı sitemizden asla kaldırmıyoruz. Bu konuda içinizi rahat tutabilirsiniz.

Okuduğunuz için teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim...

www.yukleoyna.com