vatoz419 adlı üyeden alıntı

Bişe sorabilirmiyim. 3 aylık site nasılda pr değeri 2 olabiliyor.
illegal yol ile yaptığınız bu kadar açık ve net


Hocam ilk öncelikle kalbimin kırıldığını ve moralimin aşırı derece bozulduğunu söylemek isterim. Sonra da bir diğer arkadaşın dediği üzere sıkı mı çalıştınız sorusunu sorsaydınız yine daha mantıklı olurdu ama ne var ki bu böyle olmadı. Dolayısı ile sizin bu yaptığınız beğenmediğim yorumu düzeltmek zorunda olduğum için sitenin seceresini ortaya koymak gerekiyor:

- Site zamanında başka bir isimde kullanılıyordu. Eski mesajlarıma bakarsanız pagerank 4 olan bir web siteydi ve satmak istiyordum. Orada çok beğendiğim bir abim ve tanımıyordum, satma güzel bir çalışma yaptır ve siten eski haline geri dönsün dedi. Sözünü dinledim.

- Sitede ilk gönderilen yazı: Ağustos 14, 2011 11:24 tarihine ait.

- Sitede en çok okunan konu şu anda tema sarın alındığından dolayı normal kullanıcı göremez 156 bin civarında görüntülenmeye sahipti, RemovaWat w7 orjinalleştirici.

Site eski haline dönebilsin diye yapılan harcama:

2 Adet Erdem bey'in seo kampanyasından aralarında 1'er ay olmak kosulu ile Mega Paket ve PageRank Paket satın alınmıştır. (Mega Paket + PageRank Paket 300 Tl x2 = 700 TL)

NekroTasarım ' dan 120 TL'lik mega paket indirimde olduğundan dolayı 30 TL'ye herkese açık satın alınmıştır.

Ayvazhosting ' ten 50 liralık Tumblr Baclink Paketi %50 indirim ile 25 Tl'ye herkese açık satın alınmıştır.

Site için lisanslı tema satın alınmıştır. 85 TL (kurulum, tema ve temiz hizmetin bedeli)

Şimdi 2.5 ayda siteye harcadığım para: 840 TL, Sitenin facebook sayfa reklamı yaptırıldı(facebooka'a 30 dolar onu siteye harcanılan para bölümüne yazmak istemedim.)

Sen kalitesiz yorumun ve sorguladığı kadar araştırmacı olmayan tutumun ile gelmişsin bu yasadışı diyorsun ticaret bildirimlerime gir ve 1-2 ayda nasıl hayvan gibi çalıştığımı bir gör, yıllardır her allahın günü özgün içerik yazdığımı gir bir incele, şırada 1000 TL'ye yaın para harcamışım kazancağım altı üstü bi tanıtım yazısı için 5-10 lira sen hangi hakla bana böyle bir yorum yaparsın. İnsanlara şu yorumları yapmadan evvel bir araştırın kardeşim. 2011 yılından beri hayatta olan pagerank 4'ten pagerank 2'ye düşen ama birçok çalışma ile eski haline getirilmeye çalışılan bir siteye nasıl böyle bir yorum yapıyorsun! Kınıyorum seni dostum, ciddi anlamda kınıyorum 5 lira ya 5 tl kazanmak için yazılan ve gelen ziyaretçiyi önemseyen şu yazıya yapılacak yorum muydu bu?

Bütün bu harcamalarımı ve dekont dahil kanıtlayabilirim zaten ticaret geri bildirimlerinde hakkımda yazılanlar yeterlidir. Kaç yaşında insanların yapmış olduğu temiz yorumlardan dolayı onlara da teşekkür ediyorum.

Ek Olarak:

Backhoe adlı üyeden alıntı

Hocam hakaretten kastım direk bir hakaret yok ancak daha nazik bir dil ile düşüncelerinizi dile getirirseniz aynı amaca kimseyi kırmadan ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum.
ve Kesin olarak emin olmadan da bu arkadaşa bu ithamda bulunmanız yanlış,kimsenin avukatlığını yapmak bana düşmez ama bu arkadaş illegal bir şey yapmış olsa bile bunu bu şekilde değilde daha anlaşılır bir şekilde açıklar verilerde bir uyuşmazlık yakalarsanız o zaman herkes sizin fikrinize saygı duyabilir ve sizinle aynı şeyi düşünebilir ancak bu şekilde ilk mesajınızdaki şekilde bir itham ile dışardan sadece "karalama" olarak gözüküyor.
Bilin istedim sadece,umarım anlatabilmişimdir.
Kalbinizi kırdıysam kusura bakmayın sadece biraz daha nazik :)

vatoz419


Senden "Allah Razı" olsun.