Kendi adınıza ait olan domaini kişisel blog olarak ya da portfolyo şeklinde kullanabilirsiniz.

Ayrıca düzgün bir domain alıp, warez vs yerine şimdiden "geleceğe yatırım" yapsanız daha iyi olur. Daha çok küçüksünüz. 10-15 sene sonra şu yazdıklarınıza bile güleceksiniz ve "keşke" diyeceksiniz.

Örnek olarak;

1- Ashley Qualls: whateverlife.com internet sitesini 2004 yılında yayına açtığında 14 yaşındaydı. Sitesinde kendi yaş grubundaki kızlar için Myspace şablonları sunmaya başladı. 2007 yılında ayda 1 milyon ziyaretçi rakamına ulaşan Ashley'nin sitesi, o 17 yaşına girmeden milyoner olmasını sağladı. Kendi evini satın alan genç kız, sitesi için yapılan 1.5 milyon dolarlık teklife de hayır yanıtını verdi.

2- John Magennis: 14 yaşında yatak odasında internet sitesi tasarım işine başladı. İlk başta saatte 15 dolar alan John'un şirketi hızla büyüdü ve 17 yaşına geldiğinde şirketinin değeri 1 milyon doları geçiyordu.

3- Elindeki 600 dolar ile bir alışveriş sitesi yaratarak yola çıkan Sean, kariyerinin ilerleyen aşamalarında mobilya işine yoğunlaştı ve BizChair.com’u kurdu. Henüz 20 yaşına geldiğinde, Sean 24 milyon dolara sahipti.

4- 10 yaşında kendini geliştirmeye başlayan Julieth, 16 yaşında ilk sosyal platformunu yarattı. “Miss O & Friends” isimli şirketi şu an için 15 milyon dolar değerinde olmasına karşın, Julieth’in sitesi gelirinin büyük çoğunluğunu reklamlardan elde ediyor.

Daha söyleyecek birşeyim yok. Hayırlı geceler.