lostyazilim
tr.link

Kendine güvenen şöyle gelsin

10 Mesajlar 998 Okunma
lstbozum
tr.link

samdilli samdilli WM Aracı Telefon Onaysız
  • Üyelik 17.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Reklam Ve Pazarlama
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 1240
  • Beğeniler 439 / 366
  • Ticaret 36, (%100)
Bir sosyal ortam kurulsa. Bu ortamda bütün üniversitelerin listesi olacak. Birey sisteme üye olacak üniversitesini seçecek. Dilerse canlı yayın yapacak dilerse yapana yorum yapacak soru soracak bu sistemi periscope a benzetebilirsiniz. Bunun mobil uygulamalarıda yapılsa aynı şekilde uygulamadan yapılan yayın sitede veya sitede yapılan yayın uygulamada da canlı olarak gözükecek. Bunun haricinde resim video müzik paylaşım ortamı da olabilir. Konu tartışmaya açıktır.
flashoyun

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Csulu Csulu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Adwords And Adsense
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 259
  • Beğeniler 14 / 79
  • Ticaret 0, (%0)
moral bozmak istemiyorum gerçekten çok uzun süre bu sektördeyim sizin gibi 1000 tane kişi gördüm böyle projeleri olan bazıları cesaret etti hayata geçirdi sitede 50 üye varsa 50 si erkek sonra kapattılar bu işler öyle 2-3 lise , üniversite öğrencisinini fikri ile olucak değil çok büyük yatırım ve emek istiyor yani artık sistem Mark Zuckerberg gibi işlemiyor büyük projeler büyük yatırımlar istiyor hani şöyle düşünebilirsin biz önce kurarız sonra adam çekeriz yatırımcı gelir işte o işler öyle olmuyor sen kurar kurmaz parayı reklamlara saçman gerekiyor o kadar maddi imkanda bir öğrencide olmuyor malesef

"Buraya Lütfen Dikkat Herkesi İlgilendiriyor"

eğer gerçekten harika fikirleriniz varsa lütfen burda paylaşmayın gerçekten boş yere klavyenin tuşlarına basıyorsunuz bunun için zaten devletin bir yeri var gidin projenizi anlatın eğer gerçekten geleceği olan bir proje ise zaten size destek çıkarlar o da mı olmadı özele geçin kendinize bir yatırımcı arayın projenizi anlatın beğenirse zaten size destek olucak burda boş yere yazmanızın hiç bir anlamı yok

Umarım Üzücü Konuşmamışımdır size destek olmak istedim hayallerinizi biz yerine yatırımcılara açarak çok daha kolay başarıya ulaşırsınız

İyi Çalışmalar.
samdilli

AhmetCakmak34 AhmetCakmak34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 2471
  • Beğeniler 934 / 1174
  • Ticaret 41, (%100)
Csulu katılıyorum, forum anasayfasındada "kampusde" diye bir sosyal ağ reklamı var. Boşuna kürek çekiyor o siteyi açan arkadaşta. Bu ara herkeste bir sosyal ağ kurma isteği var hepside aynı şekilde yürütmek istiyor. Sıradan şeyler yapmak değil Fatih Sultan Mehmet Han gibi gemileri karadan yürütmek lazım :)

metin2bloguns metin2bloguns Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad B** Z**
  • Mesajlar 315
  • Beğeniler 41 / 42
  • Ticaret 11, (%73)
Aslinda bu gibi projeleri büyütmek en azindan belli bir seviyeye getirmek çok da zor degil sadece sağlam bir alt yapi ( script gibi mesela ) oluşturmak zor olan.

Sağlam bir alt yapiniz varsa ciddiyseniz çeşitli üniversiteler ile anlasma saglayip üniversite konferans salonlarinda ögrencilere ilgi çeken bir sunum yaparsaniz çok iyi dönüşler sağlarsiniz. Bu tür projelerin Reklam konusunda en iyi stratejisi budur bence, sonucta karsinizda ki insanlarin hepsi hedef kitle.
samdilli

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Bilgilistt Bilgilistt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Profesyonel Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 52
  • Beğeniler 8 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Benim de aklımda deli fikirler var! 500 kişi toplanıp beyaz sarayı basalım, oradan moskovaya da yürüdük mü işlem tamamdır. Ama ben yapamam bunu çünkü ne askeri bilgim var nede cebimde para var, hatta fakirim ya ben.

• Üyelik 17.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 1240
  • Beğeniler 439 / 366
  • Ticaret 36, (%100)
AhmetCakmak34 Csulu ben bu işe girmem ama diyorum ki bu proje tutar. 50 üye getir 50 si erkek dediniz daha 3 gün önce açılan bir platformun yarısı kız ki bunun ne önemi var. Tutmak demek nedemek sizin için aylıkn 100 binlerce lira kazanmak mı ? Söylediklerinizin hiçbirine alınmadım inanın bunlar size fikir vermek içindi.

Bilbaz Bilbaz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad Y** P**
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 63 / 48
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam bana facebook'da yada başka bir yerde yapamıyacağın sitedeki bir iki özelliği söyle,başlıyayım projeye hemen.
suskun009

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 17.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 1240
  • Beğeniler 439 / 366
  • Ticaret 36, (%100)
Bilbaz söyledikya yukarıda hocam facede canlı yayın var mı ?

Bilbaz Bilbaz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad Y** P**
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 63 / 48
  • Ticaret 1, (%100)
Sadece canlı yayın üzerine siteler mevcut.Sırf canlı yayın var diye kimse bir sosyal ağa odaklanmaz hocam.Sanmıyorum böyle bir şeyi,yazımı tekrar okursanız facede yada başka yerlerde yapamıyacağınız özellikleri sorduğumu fark edersiniz umarım.

Not:Ciddiyim ve Fenerbahçeli değilim.

ChesterFiel ChesterFiel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek İnşaat Teknikeri
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 801
  • Beğeniler 86 / 274
  • Ticaret 7, (%100)
uygulama açın bence. Mobil uygulama. Badoo, line gibi. Olmadı yatırım yapıp üniversite öğrencilerinin bulunduğu yere mekan açın :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al