-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Reklam Ve Pazarlama
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Bir sosyal ortam kurulsa. Bu ortamda bütün üniversitelerin listesi olacak. Birey sisteme üye olacak üniversitesini seçecek. Dilerse canlı yayın yapacak dilerse yapana yorum yapacak soru soracak bu sistemi periscope a benzetebilirsiniz. Bunun mobil uygulamalarıda yapılsa aynı şekilde uygulamadan yapılan yayın sitede veya sitede yapılan yayın uygulamada da canlı olarak gözükecek. Bunun haricinde resim video müzik paylaşım ortamı da olabilir. Konu tartışmaya açıktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Z**
-
-
-
Ticaret
11, (%73)
Aslinda bu gibi projeleri büyütmek en azindan belli bir seviyeye getirmek çok da zor degil sadece sağlam bir alt yapi ( script gibi mesela ) oluşturmak zor olan.
Sağlam bir alt yapiniz varsa ciddiyseniz çeşitli üniversiteler ile anlasma saglayip üniversite konferans salonlarinda ögrencilere ilgi çeken bir sunum yaparsaniz çok iyi dönüşler sağlarsiniz. Bu tür projelerin Reklam konusunda en iyi stratejisi budur bence, sonucta karsinizda ki insanlarin hepsi hedef kitle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Profesyonel Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim de aklımda deli fikirler var! 500 kişi toplanıp beyaz sarayı basalım, oradan moskovaya da yürüdük mü işlem tamamdır. Ama ben yapamam bunu çünkü ne askeri bilgim var nede cebimde para var, hatta fakirim ya ben.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam bana facebook'da yada başka bir yerde yapamıyacağın sitedeki bir iki özelliği söyle,başlıyayım projeye hemen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sadece canlı yayın üzerine siteler mevcut.Sırf canlı yayın var diye kimse bir sosyal ağa odaklanmaz hocam.Sanmıyorum böyle bir şeyi,yazımı tekrar okursanız facede yada başka yerlerde yapamıyacağınız özellikleri sorduğumu fark edersiniz umarım.
Not:Ciddiyim ve Fenerbahçeli değilim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
uygulama açın bence. Mobil uygulama. Badoo, line gibi. Olmadı yatırım yapıp üniversite öğrencilerinin bulunduğu yere mekan açın :)