@isoNehir

Hocam teşekkürler yorumunuz için. Farklı fikirler olarak aklımızda bir dergi çıkarmak var. Yazarlarımızın herbiri ayrı konuların sorumluluğunu üstlenmiş durumda ve dergide de bir konu üzerine farklı yaklaşımlar denemeyi düşünüyoruz. Bir konuyu alanlarımız çerçevesinde dört farklı yönden (sosyolojik, siyasi, iktisadi, sanatsal) inceleyip araştırıp bir pdf ya da farklı bir şekilde aylık dergiler çıkarmayı planlıyoruz. Favicon önceden kullandığım icon dediğinizi yapacaktım zaten. Sadece zaman ayıramadım. Aklın yolu bir :)

@ yusuf kısa
Yorumunuz için teşekkürler:)
hocam doğrudan temayı almadan önce bence aynı grubun ücretsiz temalarını deneyiniz. İhtiyacınızı karşılar bence ve herbiri gerçekten mükemmeller. özellikle imbalance adlı temalarına bayılıyorum. Eski temam olan sight da bayağı iyiydi. Şu anki temayı almamın nedeni yazar çokluğu ve önceki yazıların yok olmasıydı. Buradan diğer temalara da bakabilirsiniz. http://wpshower.com
Fakat eğer gerçekten daha geniş bir temaya gerek duyarsanız bu unspoken adlı temayı kesinlike de öneririm. kolay kullanım ve pek çok özellik mevcut.