lostyazilim

Nüfus Cüzdanı Artık Tarih Oldu Teknolojik Kartlar Geliyor

30 Mesajlar 3.937 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Webster Webster WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek iletişim sektörü
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 63 / 17
  • Ticaret 10, (%100)
Konuya şöyle bakıyorum eski kimlik aşırı büyük yeni kimlik en azından cüzdana sığacak :)

www.Avlasana.Com - www.WordpressTemaindir.com
wmaraci
reklam

ismail03 ismail03 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ameliyathane Hemşiresi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)

Webster adlı üyeden alıntı

Konuya şöyle bakıyorum eski kimlik aşırı büyük yeni kimlik en azından cüzdana sığacak :)

Daha iyisi kimlik ehliyet ve bazı özel kimlikler tek bi yerde olacak daha ne olsun:D. Kimlik kaybetme ve unutma sorunu yaygın nedeni cuzdana sığmıyo. Gerekki bi uygulama

Webster Webster WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek iletişim sektörü
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 63 / 17
  • Ticaret 10, (%100)
hocam ehliyetler ayrı olacak yine egm den randevu ile alınacakmış sanırım. tıklayın

www.Avlasana.Com - www.WordpressTemaindir.com

Bilgilistt Bilgilistt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Profesyonel Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 52
  • Beğeniler 8 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

ismail03 adlı üyeden alıntı

Senin sorunun bu zaten :D Objektif olmayi öğren kendine hakaret ettirtme. Benim siyasi görüşüm seni ilgilendirmez merakını gidereyim benim partimin siyasi lideri gönül verdiği yolda ölmeyi göze alan ve sehit olan biri senin tuttugun parti lideri gibi koltuk sevdalısı değil. O kadar safsın ki benim yasadığım devletin seninde vatanın oldugunu bilmiyorsun yada vatan hainisin. Allah sana akıl versin kullan:)

Devletin vatan olduğunu sanıyorsun, ya seninle tartışmaya gerek yok allahın cahal insanı yol al hadi :D

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)

Bilgilistt adlı üyeden alıntı

Devletin vatan olduğunu sanıyorsun, ya seninle tartışmaya gerek yok allahın cahal insanı yol al hadi :D

kelime oyunu yapma ne demekistediğimi anladın kıvırma
Devlet millet vatan siz devlet yönetimini yok sayarak zaten bu ülkenin belli bi kısmını yok sayıyorsunuz sayın sözlük

Bilgilistt Bilgilistt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Profesyonel Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 52
  • Beğeniler 8 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
ismail03 Devlet yönetimini yok saymak gibi bir derdim yok, bilakis anarşizme karşıyım. Sadece sizin gibi bilmediklerini bildiğini sanarak savunan insanlara tahammül edemiyorum, ve bu tartışmayı sonlandırıyorum :D

• Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)

Bilgilistt adlı üyeden alıntı

ismail03 Devlet yönetimini yok saymak gibi bir derdim yok, bilakis anarşizme karşıyım. Sadece sizin gibi bilmediklerini bildiğini sanarak savunan insanlara tahammül edemiyorum, ve bu tartışmayı sonlandırıyorum :D

Öğrenmek güzeldir. Kelimenin doğru kullanımı önyargı yıkma gibi iiyi günler :D

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)

blueblood adlı üyeden alıntı

çok bir fiyat değil. dün lokantada 300 TL hesap ödedim zevkine arkadaşlara. 8 TL çok bişi değil.

halkımız maaşa zam istiyo. Vergilerede zam olmasın diyo (elektrik su vs.)

böyle havuz dolmaz. bir yerden verir bir yerden alır sistem budur.

güzel bir hamle.

Hocam siz ne dediğinizin farkında mısınız ? Bu nasıl bir vurdumduymazlık. Ayda 1300 lira ile geçinmeye çalışan aileler o hesabı nasıl ödesin. Herkesi kendiniz gibi mi sanıyorunuz ? Sistem bu olsa dünyanın her yerinde böyle olurdu yalnızca bizde ve gelişmemiş ülkelerde değil.

blueblood blueblood Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci.
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 425
  • Beğeniler 70 / 90
  • Ticaret 11, (%100)

brown adlı üyeden alıntı

Hocam siz ne dediğinizin farkında mısınız ? Bu nasıl bir vurdumduymazlık. Ayda 1300 lira ile geçinmeye çalışan aileler o hesabı nasıl ödesin. Herkesi kendiniz gibi mi sanıyorunuz ? Sistem bu olsa dünyanın her yerinde böyle olurdu yalnızca bizde ve gelişmemiş ülkelerde değil.

tanıdığım 1.300 çalışan adam günde 1 paket sigara içiyo farz etsin 1 gün içmesin.

zevkine gelince para harcarsın böle şeylere 2 kuruş insan vermek zoruna gider.

üniversite bitirdim 2yıllık iş bulamayınca arçelik beko bayisinde hammalıga girdim 100 tl aylıga calıstım ayda 400 TL yol yemek bana ait sigorta yok. 2007 de

yokluguda biliyorum. insanı 8 TL ödemek öldürmez.

Alpazen Alpazen Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek SEO UZMANI
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad A** Z**
  • Mesajlar 489
  • Beğeniler 48 / 114
  • Ticaret 0, (%0)

MIRILTI adlı üyeden alıntı

Daha hızlı olacak olan işlemler bu sefer hükümetin sizi saniye saniye izlediği bir sistem haline dönüşecek ve gizliliğiniz artık devlet tarafından takip edilebilir bir mekanizmaya dönecek.

Sağlam bir şifreleme ile şuanki pasaportlardan çok daha güvenliolabilir. Sonuç olarak şuanki pasaportlarda kağıttan yapılıyor. Sahtesini yapmak hiç de zor olmuyor kalpazanlar için. Ancak parmak izi ve güvenli kodlanan bir çip ile bunların önüne geçilebilir.

Ek Olarak:

MIRILTI adlı üyeden alıntı

Daha hızlı olacak olan işlemler bu sefer hükümetin sizi saniye saniye izlediği bir sistem haline dönüşecek ve gizliliğiniz artık devlet tarafından takip edilebilir bir mekanizmaya dönecek.

Sağlam bir şifreleme ile şuanki pasaportlardan çok daha güvenliolabilir. Sonuç olarak şuanki pasaportlarda kağıttan yapılıyor. Sahtesini yapmak hiç de zor olmuyor kalpazanlar için. Ancak parmak izi ve güvenli kodlanan bir çip ile bunların önüne geçilebilir.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al