Merhaba arkadaşlar. Bugün saat 2 gibi telefonuma YKC Hukuk başlığı altında SMS geldi. SMS'te telefon numaramı belirterek yaptığım alışverişten Samsung Galaxy S6 kazandığımı vs. söylüyordu.
Gelen mesaj aşağıda.



Ben tabi şaşırdım. Bilgi için arayın denilen numarayı aradım. Sadece müzik çalıyordu kimse açmadı. 2 kere aradım yarım saat sonra onlar beni aradı 1 kere çaldıktan sonra kapandı. Ben tekrar aradım açtılar.
Dedim "Nedir bu YKC Hukuk. Kimsiniz siz ben alışveriş yapıpta telefon almışım. Böyle bir şey yapmadım". dedim.
Onlar bunun üzerine adımı soyadımı sordular. Bende salak gibi söylememem gerekirken sinirden bi anda söyledim.

Onlarda bir saniye diyerek "Batuhan bey, YKC Hukuk bir hukuk bürosudur. Numaralar arasında çekiliş yaptık çekilişte sizin numara çıkmış. Verdiğiniz adrese telefonunuzu göndericez PTT şubesine. Güvenliğiniz açısından telefonu orada açıp kontrol edip eğer hiçbir sıkıntı yoksa sadece ÖTV parası (150 TL küsüratlı bir rakam söyledi) ödeyerek hediye çekilişinden kazandığınız telefonunuzu alabilirsiniz" dedi.

Bende kızgın bir şekilde "Siz kimsiniz benim haberim olmadan benim numaramı çekilişe katıyorsunuz. Ayreten numaramı kimden alıyorsunuz. Bana hediye mediye bir şey göndermeyin. Ben sizden hiçbir şey istemiyorum bir şey de göndermeyin kimsiniz siz." dedim.

Bunu der demez telefonu suratıma kapattılar. Şimdi bundan bir sıkıntı olurmu. Baıma bir sıkıntı çıkar mı ve benim yapmam gereken bir şey varmı? Rica ediyorum bana bir yardım edin.