AhmetCakmak34 adlı üyeden alıntı

Sen kaç model arabaya biniyorsun 1980 mi yoksa 2010'mu? Ülkemizde bisikletle gidilebilecek bir yer şekli mi var yada sen işine giderken bisikletle mi gidiyorsun? Devlete taş atıcam diye her şekle giriyorsunuz yahu :)

Bir şekle girdiğim yok üslubuna dikkat et. Şekle giren hükümeti her türlü savunanlar. Şahsi araçla makam aracını karıştırma. Adına zimmetlenmiyor o araçlar. Lakin benim aracım, benim aracım. Makam araçlarını bakanlar, müsteşarlar aylık gelirleriyle almıyorlar. Benim bu ülkede rahat yaşmam için verdiğim para ile alıyorlar. Onlar rahat yaşıyor ben bırak lüks yaşamayı, bir canlının temel ihtiyaçları olan beslenme ve barınmamı zor sağlıyorum.
600000 liralık araca değilde 100000 liralık araca binip bu gideri tam 1/6 indirmek çok mu zor? Afedersiniz ama bakanlarımızın popişi mi zarar görür :D

Yapma allah aşkına. Ben devleti eleştiririm de överim de. Buna şekle girmek mi diyorsun sen?

Ben pedal çevirebildiğim yere bisikletle gidiyorum. Hava soğuksa araba ya da toplu taşımayı kullanıyorum. Benimle o makamda oturan bir şahıs bir mi? O araba 10000000000000 tl olsa ne olacak? Bana daha mı iyi hizmet verecek?