lostyazilim

Instagramdan gelen mail (Çeviri) Bakarmısınız Arkadaşlar

35 Mesajlar 8.682 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

BertugErdem BertugErdem Eski Nick: KingStar Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Creative Director
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 2665
  • Beğeniler 418 / 579
  • Ticaret 113, (%100)

Civan Demir adlı üyeden alıntı

şimdi ben "facebookyardim.com" adında bir domain alsam. Ve bu domaine bir blog kurup, facebook ile ilgili yararlı makaleler yazsam facebook'un gelip bunu hak ihlali saymaya hakkı yok. Aynı şekil bu arkadaşında domaini öyle. İnsagram "aa bak bu adam kesin bu domaini şunun için almıştır" diyerek tahmin yürütüp ilerliyemez.

Nasıl yok hocam? Donuna kadar alır valla :)

wmaraci
reklam

EvoTECH EvoTECH Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 149
  • Beğeniler 56 / 19
  • Ticaret 10, (%50)

KingStar adlı üyeden alıntı

Nasıl yok hocam? Donuna kadar alır valla :)

boeingsimulator.com ve airbussimulator.com bunları nasıl alamadılar peki benden :p

hesapucreti hesapucreti İyilik kazandı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Profesyonel Kameraman
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 1775
  • Beğeniler 558 / 561
  • Ticaret 23, (%100)
Arkadaşlar durum şudur, gelen maile şu şekilde cevap yazdım.. '' Ben türkçe dil kullanıyorum, yazdığınız dili bilmiyorum benim kullandığım dilde yazın'' dedim türkçe olarak geri dönüş yapmışlar. :) Aynı maili google translate ile çevirip yollamışlar :D

Türkçe Mail :D

İlgili Makama,

Biz kayıt ve Instagram marka içeren alan adı xxxxxxxweb.com, kullanımına ilişkin yazma.

Biz biliyoruz emin olarak, Instagram www.instagram.com de mevcuttur popüler fotoğraf paylaşım ve sosyal ağ mobil uygulama ve servis vardır. Instagram ortak hukuk kullanımı ve kayıt Amerika Birleşik Devletleri'nde (Reg. No.. 4.170.675 4.146.057 ve) ve başka yerlerde yoluyla güvence altına hakları dahil olmak üzere Instagram marka, özel haklara sahiptir. Instagram ünü ve tanıma geniş yasal koruma için hakkı.

Biz anlayabiliyorum umuyoruz gibi, kendi markaların korunması Instagram için önemlidir. Aslında, Instagram tüketici karışıklığa neden ya da markanın farklılığını sulandırmak olabilir alan adlarının kullanılmasına karşı uygulayarak kendi markalarının değerini korumak için bir yükümlülüğü vardır.

Biz ifade ve internette iş yapmak için arzu sizin hakkına saygı ederken, biz size etki Instagram ile bağlı, ya da bizim tarafımızdan kabul olduğunu düşünmek insanları neden olabilir endişe duyuyorlar. Tahmin edebileceğiniz gibi, dünya çapında çeşitli üçüncü tarafların haksız yere eklemek veya Instagram marka türetilen alan adları kaydederek Instagram itibarına yararlanmak için çalıştılar.

Biz herhangi bir zarar amaçlanan olmayabilir farkındayız, ve ayrıca ticari markalar ve alan adları için geçerli yasaların farkında olmayabilir. Onlar ihlal veya bir marka sulandırmak için olasılığı varsa kayıt ve etki kullanımı Lanham Kanunu (15 USC 1051 ve aşağıdaki bölümleri) ihlal edebilir. Bir şirketin marka (ya da bunun bir iltibas benzer varyasyon) bir üçüncü tarafın kullanımı üçüncü tarafın hizmetlerinin üyelik, sponsorluk veya ciro olarak tüketicileri şaşırtmak için muhtemel olduğunda İhlal oluşur. Bir şirketin marka bir varyasyon üçüncü bir tarafın kullanılması şirketin ünlü markanın farklılığını azaltmak için muhtemel olduğunda Marka seyreltme oluşur. Kayıt ve başka ticari marka içeren bir etki alanı adı kullanımı da Anticybersquatting Tüketiciyi Koruma Yasası ihlal edebilir ve Düzgün Alan Adı Uyuşmazlık-Çözünürlük Politikası altında aktarmak tabi olabilir.

Instagram marka karışıklığı ve zarar vermemek için, size xxxxxxxweb.com kullanarak durdurmak ısrar ve o adreste bulunan herhangi bir siteyi devre dışı bırakmanız gerekir. Sen satmak için, teklif satmak, ya da herhangi bir üçüncü tarafa etki alanı adı aktarmak gerekir.

Eğer düzgün faaliyetleri ile bağlantılı olarak Instagram başvuru nasıl anlamanıza yardımcı olmak için, biz help.instagram.com mevcut, yardım merkezinde marka kurallarına yayınlanmıştır. Instagram markaların gelecekteki kullanımı, bu kuralları takip emin olmak için dikkatlice gözden geçiriniz.

Istendiği gibi, bu meseleyi çözmek için kabul edeceğini yazılı olarak teyit edin. Biz işbirliği için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Edith

Instagram, LLC

3000 Adet İnstagram Özel İsimli Kullanıcı Adları SATILIKTIR - PM ATABİLİRSİNİZ

emrah7982 emrah7982 Küçük başla, BÜYÜK düşün. Kullanıcı
  • Üyelik 07.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 101
  • Beğeniler 16 / 16
  • Ticaret 9, (%100)
Benimde başıma geldi birlikte hareket edelim ����

wmaraci
wmaraci

HisLoN HisLoN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcılığı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 47 / 18
  • Ticaret 1, (%100)

emrah7982 adlı üyeden alıntı

Benimde başıma geldi birlikte hareket edelim ����

Hocam Merhabalar

Öncelikle gelen maili bizle paylaşabilir misiniz?

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al