Kinectin benzeri PS4'de var ancak PS4 ve Xbox One karşılaştırırken PS4'e şaheser diyip Xbox One seçimine kötü demek çok yanlış bir yorum olmuş. Aralarında fark bile yok, oyunları farklı sadece ...
Bu üyelik online oynamanın yanı sıra her ay ücretsiz oyunlar verir. Ama bana kalırsa PS4 al, kinect bir yere kadar, Türk oyuncu, oynuyorsan FIFA turnuvaları ve dahası için PS4 daha iyi şuan.
Bu üyelik online oynamanın yanı sıra her ay ücretsiz oyunlar verir. Ama bana kalırsa PS4 al, kinect bir yere kadar, Türk oyuncu, oynuyorsan FIFA turnuvaları ve dahası için PS4 daha iyi şuan.
PS4 de kinect türü oyun oynanabiliyormu. Oynanıyorsa oyun kalitesi nasıl kıyaslanabilirmi.
Ayrıca PS4 alırsam oyun olarak en uygun nasıl temin edebilirim Xbox gibi üyelik mantığı varmı
yada kırık ps3 alsam dahamı mantıklı olur
İşin gerçeğini söylemek gerekirse çocuklar için istiyorum bende fırsat buldukça oynarım :) Kinectt bu yüzden biraz ısrarcı gibiyim
Ek Olarak: Şimdi biraz araştırdımda ps4 için şunları diyor
PlayStation Plus nedir?
Ayda yalnızca 12,50 TL'ye hemen katılın ve aşağıdaki avantajlardan yararlanın:
PlayStation 4 çevrimiçi çok oyunculu oyun oynama
Hiçbir ek ücret ödemeden yılda 24 PS4 oyunu (Online olmak gerekirmi internet olmadan oynayabiliyormuyuz üyelik bitsede oyunlar bizimmi oluyor )PlayStation Store'da özel indirimler
Paylaşımlı Oyun'a erişim: Böylelikle arkadaşlarınız oyunun kopyasına sahip olmasalar bile sizin oyunlarınızı oynayabilir.
PS4 oyun kayıtlarınız için 10 GB bulut depolama alanı