Aklımda bir fikir var, çalan çalsın zaten yeterki hayata geçirsin :)

Belkide çok konuşuldu bunun hakkında ama artık tek ve marka olacak bir sisteme gerçekten geçilmeli.

Neden konuştuğumu anlatayım, şimdi forumlarda alışveriş yaparken trader`ine bakıyoruz ticaret yapacağımız kişinin. Diyelim 3-4 forumda üyeliğimiz var, wmaracında 5 yıllık üyeyiz ve ***a yeni kayıt olduk.WMaracında trader 100 iken *** da 0, dolayısıyla orada sınıfa yeni katılmış çocuk gibi duruyor insan, herkes güvenemiyor.

Fakat benim düşüncem webmasterlar için bir online kimlik sitesi kurmak, yani herkes sitede kayıt olup oraya tüm sosyal ağlardaki bağlantılarını ekleye bilecek ( bunun sayesinde herkese bir bir skype facebook ve s. iletişim bilgilerinizi vermek yerine sitede bulunan adresinizi vereceksiniz orada tüm iletişim bilgileriniz olacak.

Üstelik her üye için olumlu ve olumsuz yorumlar olabilecek.Böylelikle tek bir sistem üzerinden bütün sitelerde kendinizi tanıta bileceksiniz, hemde düşünün bir kişi **************, hesabı kapatıldı forum tarafından, bu adam yeni bir hesap açıp girebilir, fakat benim düşündüğüm sistemde kayıt sırasında t.c mail ve s. doğrulama olduğu için imkansız gibi olacaktır çoklu üyelik. Hemde bir kişi 1 kez bile **************lık yapsa sitede bulunan sayfasında kötü yorumlar bu kişiye karşı kötü düşünce oluşturacaktır.

Ne dersiniz ? Yazılım için hiçbir sorun yok bugün başlasam 1 ay içinde bitiririm + güzel alan adımda var :) Fakat önemli olan destek, gaz vermeyin destek verin lütfen sonra kendi başıma kalıyorum projeyle :)