-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aklımda bir fikir var, çalan çalsın zaten yeterki hayata geçirsin :)
Belkide çok konuşuldu bunun hakkında ama artık tek ve marka olacak bir sisteme gerçekten geçilmeli.
Neden konuştuğumu anlatayım, şimdi forumlarda alışveriş yaparken trader`ine bakıyoruz ticaret yapacağımız kişinin. Diyelim 3-4 forumda üyeliğimiz var, wmaracında 5 yıllık üyeyiz ve ***a yeni kayıt olduk.WMaracında trader 100 iken *** da 0, dolayısıyla orada sınıfa yeni katılmış çocuk gibi duruyor insan, herkes güvenemiyor.
Fakat benim düşüncem webmasterlar için bir online kimlik sitesi kurmak, yani herkes sitede kayıt olup oraya tüm sosyal ağlardaki bağlantılarını ekleye bilecek ( bunun sayesinde herkese bir bir skype facebook ve s. iletişim bilgilerinizi vermek yerine sitede bulunan adresinizi vereceksiniz orada tüm iletişim bilgileriniz olacak.
Üstelik her üye için olumlu ve olumsuz yorumlar olabilecek.Böylelikle tek bir sistem üzerinden bütün sitelerde kendinizi tanıta bileceksiniz, hemde düşünün bir kişi **************, hesabı kapatıldı forum tarafından, bu adam yeni bir hesap açıp girebilir, fakat benim düşündüğüm sistemde kayıt sırasında t.c mail ve s. doğrulama olduğu için imkansız gibi olacaktır çoklu üyelik. Hemde bir kişi 1 kez bile **************lık yapsa sitede bulunan sayfasında kötü yorumlar bu kişiye karşı kötü düşünce oluşturacaktır.
Ne dersiniz ? Yazılım için hiçbir sorun yok bugün başlasam 1 ay içinde bitiririm + güzel alan adımda var :) Fakat önemli olan destek, gaz vermeyin destek verin lütfen sonra kendi başıma kalıyorum projeyle :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
Çok iyi bir proje başlarsanız ekibinizin bir parçası olmak isterim.
Ticarette hızlı olan değil, fırsatı erken gören yol alır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Gerçekten başarılı bir fikir ve proje. Üstüne eklenebilir, açık kodlu.
Elimden ne gelir kestiremiyorum ama gelişmelerden haberdar olmak ve yardımcı olmak isterim elbette.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Php Coder
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu projeyi daha öncede paylaşmıştınız yanlış mı hatırlıyorum ? Bunun pek tutacağını sanmıyorum ben şahsen tüm kişisel bilgilerimi neden tek bir adresten ulaşılacak bir hale getireyim ki
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Geniş bir ar-ge yapıp + - herşeyi değerlendirip bir yola çıkılabilir. 3-4 öncesinde kafamda vardı böyle birşey ama iş güç derken kaldı gitti.
Böyle bir sistem ciddi anlamda güzel sonuçlar doğurur ve eminim ki; ***, wmaraci vb forumlar "profil" kısmımızdaki alana bir bölüm daha eklerler.
O kısımda "Ticaret: 2, 100%" gibi "xxx puanı %100" birşey olabilir.
Tabi bunlar sadece şuan fikir. Üzerine düşüldüğünde çok farklı şeyler çıkacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Forumların veritabanına erişemedikten sonra bu sistemi nasıl kontrol altına alabilirsiniz ki?
Sistemden teyit edemediğiniz sürece isteyen istediği üyeliği sahiplenir gibi geldi bana :)
3 kişi bu mesajı beğendi.