İnternetten bulduğum herhangi bir TC no ile kayıt olup wmaracıdaki "sovetski" üyeliğinin bana ait olduğunu ***daki radmin üyeliğinin bana ait olduğunu belirttiğimde bunun aksini nasıl ispatlayabilirsiniz?
Elbette mantıken profil alanının bir köşesinde "Bildir" butonu yer alacaktır, eğer benim ismimi vermişse mutlaka bileceğimdir, anında aynı kişiyi siteye erişmeye engelleriz ama sitede profili "**************" olarak görünür ve eklediği sahte kullanıcı kısmı kaldırılır, her defa farklı t.c kullanması gerekecek, diyelim 100 kere kayıt oldu farklı t.c lerden, ee 80 milyonun t.c numarası internette varmı ki ? :)
Okurken bile mantıklı diyebildiğim ancak MertBalci üstadımın da ifade etmiş olduğu gibi veritabanına erişemedikten sonra hiç bir anlamı yok. Tabi çareler tükenmez, yeni fikirler üretmek gerekiyor. Neyi çektireceğiz ki ? döngüler boşa döner durur.
Forumlar destek olursa neden olmasın ? Json ile her üye için sadece trader puanı ve 1-2 bilgiyi verirse yeterlidir ama forum yöneticilerinin buna destek çıkacağına inanmıyorum ..