Dostum iş bilen webmasterlar bu kategorilerle vakit öldürmüyor bence. Hayatımda 1 kere bile google beğen yazıp aratmadım. APK indirme ve filim siteleride adsense kazandımadığı için uğraşılmıyor.
Bence bu sitelerin elde ettiği elbette başarıdır ama rekabetin düşük olmasından dolayıdır. Sen 3 tane örnek vermişsin ama ben alan adının önemli olduğunu gösteren 3bin tane örnek verebilirim
Bence bu sitelerin elde ettiği elbette başarıdır ama rekabetin düşük olmasından dolayıdır. Sen 3 tane örnek vermişsin ama ben alan adının önemli olduğunu gösteren 3bin tane örnek verebilirim
Öncelikle Kimin arama motorlarında ne şekil aradığı belli olmaz. 5 parmak misali. O kadar absürd kelimelerde aranılmış ve üst sırada çıkmış olan siteler mevcuttur.
Mühim olan site ile uğraşan webmaster ne düşündüğü değildir. Müşterinin ihtiyacına cevap verebiliyor mu?
Elbette rekabette önemlidir. Siz sayfanızı güzel yaptıktan sonra arama motorları bunun sonuçlarını oldukça güzel şekilde değerlendirmektedir.
Alan adının uzantılarının önemi olduğu gibi alan adının ismi de önemlidir.
Alan adının uzantılarının önemli olmadığı gibi alan adının ismi de önemsizdir.
Her iki açıklama doğrudur. En doğru olanı ilgilendiği siteyi hedef kelime anahtarlarında üst sırada çıkartmaktır.
Bana göre ise backlink kasmadan, tanıtım yazısı almadan, seo paketlerine bulaşmadan alınan sonuçlar ilgilendirmektedir :)