newyorker
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
11, (%73)
Merhaba oncelikle Guzel dusuncelere herzaman destek olmusumdur tc no yu buldunuz bence soyle biseyde olabilir telefona onay kodunu icerecek bir sms karsiligi olabilir benim bir diger onerim de birkac alan isimleri satan sitelerde oldugu gibi bu site uzerindende domain veya site satisi yapilirken ornegin odemeyi bu site uzerinden yapabilelim ornegin x kisi site satiyor Istanbul da yasiyor ben newyork amerikada yasiyorum ornegin bu site uzerinde begendigim hir alan ismini veya domaini almam icin veya birkactane site almak icin surekli birilerini devreye sokma zorunda olmam inanin sinir bozucu *** ve alan adlari sitelerinde yaklasik 20 gundur telefonuma onay kodu alamadigim icin domain ve siteleri alamiyorum ve cok sacma bence wmaraci artik buyuk bir forum telefonumda 24 saat acik duruyor hic kapatmiyorum gelismeleri takip etmek icin yani kisa keseyim wmaraci bizlere araci olabilir ornegin x bir kisi domainini veya site satisini satacagi zaman wmaraci belli bir komisyon karsiligi guvenli bir sekilde yapabilmeli cunku goruyoruz birileri ard niyetli davranip insanlari aldatabiliyor aklima gelen simdilik bu kadar ama sunu belirteyimki millet olarak elimizdeki degerlere destek olmaliyiz onem vermeliyiz elin oglu yapiyor biz halen imrenerek bakiyoruz samimiyetimle soyluyorum bizde daha yetenekli basarili uzmanlar var imkansizlitan dolayi malesef kendimizi iyi pazarlayamiyoruz umarim basarili sonuclar cikar herkese hayirli satislar kolay gelsin