Günaydın,
Hocam bu işlemi ben yıllar önce düşündüm ve işin işinden çıkamadım. Ben şahsen dh,wm,*** dan başka hiç bir yerde ticaret yapmam.
Diyelim ki siz sistemi kurdunuz üyeler gelmeye başladı ve şöyle birşey oldu
*Birisi siteyi hackledi tüm kimlik bilgilerini çaldı ve sahte işlem yaptı bunun sorumluluğunu nasıl karşılayacaksınız?(yada sizin bu bilgileri kullanmayacağınızı nereden bilelim?)
*Birisi dolandırdı ve bu kişi için ne yapacaksınız sadece ban mı vereceksiniz yoksa polise şikayet edecek misiniz eğer sadece ban ise forumlardan farkı ne?
Konuda bazıları havuz sistemi olsun demiş,
Arkadaşlar sadece10 bionluk bilmem ama aynı sistemde uzmankirala var hergün çalışan bir adet kişi var telefon başında duran, bir adet avukatları var davalar için
şirket olmanız lazım vergi için
örnek bir konu forumda logo yaptıracaktım ve adamın referansları çok iyi (çizimler) adam ile çalışmaya başladık ve ilk tasarım beğenmedim adam değiştirme hakkı 2 kaldı diyor? 2 kere daha dğiştirip ister eğen ister beğenme dedi ben parayı vermem dedi ama uzmankiralada bu şekilde birşey yok siz beğenene kadar devam siz beğendim demedikçe parayı alamaz o kişi
Diyelim kurdunuz sistemi her şey normal gidiyor ve bir hack yediniz kredi kartı bilgileri uçtu yakın zamanda playstaion network hacklendi ve çoğu kişinin kredi kartı bilgleri çalındı sony herkesin zararını karşılama kararı aldı siz ne yapacaksınız?
... ...