Crewx adlı üyeden alıntı

trankoff kardeşim bende senle aynı durumdaydım fakat benim ailem baskı çok yaptı 2 arada bir derede kalıyordum ilk sitem için ben gece 2 de kalkıp okula uykusuz gidiyordum yani düşün ama ailem yüzünden bir çok şeyden geri kaldım ki onların baskısı yüzünden üniversiteyi bile zor kazandım onlar beni düşündüler fakat ben 2 arada kalınca duygusal davranıp ailemin dediklerini seçtim istemeden derslere çalıştım zar zor kazandım oda 2 yıllık yani bir işe yaramaz. O yüzden bende şuanda kendimi geliştirmeye başladım php öğrenmeye başladım allah önümüzü açık etsin umarım bende senin gibi başarılı olurum.

Benim ailem hala "Oğlum bırak şu işleri, okulunu oku" diyor ama birgün anlayacaklar ne uğruna savaştığımı. Senelerce okumamizin sebebi işe girip para kazanmak, ben bunu okumadanda yaparım düşüncesindeydim, haklıda çıkıyorum yavaş yavaş.(Tabi size okumayın demiyorum yanlış anlaşılmasın, okuyabiliyorsaniz okuyun, ben okumayi sevmedim) Hayallerinin peşinden koş kardeşim, umarım iyi yerlere gelirsin :)