Elinize sağlık temanız çok güzel, yanlız bu temayı bir kaç sitede daha görmüştüm sanırım?
Şuan tek amacip farklilik yaratma suanki kullandigim tema yildiz film scpirtine ait yakinda herkezten farkli olucagima inaniyorum :) tesekkurler :)
Ek Olarak:
Ben şahsen başarı dediğiniz kavramı anlayamadım ? filmizlesene.com.tr den videoların linkini alarak sitenize yerleştirmek ne kadar zaman alabilir ki ? ne kadar emek olabilir ki ? sadece 1 linkte denk geldim diğerlerine bakmadım bile ;
Başlığın adı Emek , Hırsızlık ve 200 Film olarak değiştirilmesi daha uygun olacak gibi.
http://www.1080pfilmizleme.com/seytanin-kapisinda-at-the-devils-door-2015-turkce-dublaj-izle.html
Başlığın adı Emek , Hırsızlık ve 200 Film olarak değiştirilmesi daha uygun olacak gibi.
Simdi size cevap vermek istiyorum oncelikle tesekkur ederim yorum icin simdi bahsettiginiz site film izle yazinca ilk sirada cikan bir site ve aylik gelirleri 5 veya 10 bin tl olabilir bilgim her ne kazaniyorlarsa daha fazla kazanmalari dilerim her neyse, para kazaniyorlar ve bunu yapmakta zorunda sonucta parasini aliyor bu sektör ile ilgili pek fazla bir bilginiz olmadigina inaniyorum suan cep telefonundayim fazla aciklayamiyorum anlamaniz dileyiyle. :)
Ek Olarak:
30 dakikada alabilir 300 dakikada , Emek kavramı linkini aldığı kişinin emeğine saygısızlıktır. Ne güzel dünya o adamlar uğraşsın uploadıyla bilmem neyiyle birisi copy-paste yapsın burada emek emek diye bağırsın kusura bakmayın bu emek değildir. Bu yoldan geçen kişilerde bir zahmet emek olarak görmesinler çaldıkları linkleri. Hırsızlığı tescillemen garip muhammetdemirel
Arkadaşin dedigi gibi siz suandaki populer film siteleri sütten cikmis ak kaşikmi saniyorsunuz :) her film sitesi bu yollardan gecmistir ne kadar bilinsede ne kadar populer olursa olsun