-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Geliştirici
-
-
Ad Soyad
V** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Bir izleyici olarak yorum yapacağım, tema güzel Yıldız Film Scriptini hep sevmişimdir zaten, yapanın ellerine sağlık. Bazı siteler o kadar ************** ki mobilden izliyorum genellikle Türkçe dublaj diyorlar Türkçe alt yazı çıkıyor, aşağı kaydırıyorum hop bin popup reklamı çıkıyor. Sitenizde böyle bir şey göremedim yeni olduğu için olabilir özen gösteriyorsunuz ama sonradan böyle şeyler yapmamanızı öneririm şahsen ben böyle olursa siteden aniden çıkarım ki böyle sitelerde çıkıyorum.
Ben bol bol bilim kurgu izlerim bol bol bilim kurgu filmi eklemenizi isterim öncelikle :p Bir de ok.ru gibi bir şey var çok kötü bir izleme sistemi o hiç beğenmedim, 140p yapıyor 720p yapamıyorum bir türlü eski vk oynatıcısı gibi bir şey var vertox veya vortex mi neyse ona yüklemenizi öneririm hiç sorun çıkartmıyor bir kere tıklayınca popup açılıyor ama o çokta önemli değil kaliteli izlemek daha önemli.
Bir de ileride daha kısa domaine geçmenizi öneririm ben pek sevmiyorum firma gibi domain alın hiç unutulmasın akılda kalsın :)
Başarılar dilerim, kolay gelsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
fruzgar
ProPvPServerlar
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SD
-
-
Ad Soyad
F** R**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
botla eklediğiniz filmlere emek ve hırs kelimelerini kullanmak ne kadar doğru şüpheliyim. Filmleri getir'e tıklamak ne kadar emek harcatabilir ki?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kötü yorumlara bakma hocam site gerçekten kaliteli, yeni site açtın diye illa hemen filmlere kendi yazını koyup upload etmen zorunlu sanki.
Öncelikle site güzel bir hite kavuşsun ondan sonra yavaş yavaş filmleri güncellersin başarılar
KATLAV
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Editör / Tasarım
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
hayallerinin pesinden kosmak guzel birsey olsa gerek .
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
filmizliyom.com domainini size verebilirim ücretsiz, siteye verdiğiniz değer çok önemli ve sizin gibi insanlar çok az :) Yada size önerim marka ola bilecek bir alan adı almanız, güzel alan adına geçtiğiniz anda haber edin yazılım konusunda her türlü yardım ederim yeterki hevesinizi kırmadan devam edin