Genç İmzanızdakini yapmaya çalışıyorum sanırım :) işin şakası bir yana, haklısınız tabiki ana site varken neden girsinler diye düşünmek daha mantıklı, farzediyorum bi haber sitesi, film sitesi rekabeti mantığında düşündüm ben ilk etapta, hatayı orda yaptım sanırım :D alanlar farklı olunca rekabet boyutu değişiyor
Bir alt mesajımdada açıkladım Scorpa benzer bir proje mantığı olsa rekabet dediğiniz gibi olabilir.Kendinizde söylemişsiniz ilk etapta farklı düşünmüşssünüz.Banada oluyordu öyle şeyler :D
İmzam banada hep ilham kaynayığı olmuştur.Dayak yemeyi sevmek gibi bir şeye dönüştü son zamanlarda ama olsun :D Umarım aklınıza güzel fikirler güzel projeler gelir ve helal paralar kazanırsınız , iyi akşamlar :)
c2.me var ve Ribony var. İkisi de aynı amaç site. Ama ikisi de kullanılıyor hocam. Böyle şeylere takılmamak lazım. :)
Öncelikle merhabalar,
Tabikde çoğu alanda rekabet oluşturmak iydir bir üst mesajımda da söyledim.Ama bu her hangi bir film sitesi/sosyal medya sitesi/haber sitesi/video sitesi/bilgi sitesi gibi bir proje olmadığı kanaatindeyim.Çünkü scorp kendi uygulaması kendi sitesini oluşturmuş başlı başına bir proje.Demek istediğim Scorpa benzer bir proje yapıp ismini Snake koyup içeriği biraz değiştirip bir web sitesi-uygulama oluşturulsa zaten buna lafım asla olmaz.Sosyal medya rekabeti denir konu kapanır. :)