Merhabalar geçen günlerde uzun bi alan adı araştırmasından sonra nedenyapilir.com alan adını almaya karar verdim ve aldım. Aklımda çok güzel projeler ve yatırımlar var eğer işler rast giderse. Ancak şu konularda kararsız kaldım;

[*]Neden yapılır telaffuz edildiği zaman 2 farklı şekilde anlaşılabiliyor. Bunlardan birincisi Cam neden yapılır? Cam kumdan yapılır işlenme süreci şöyledir vs. vs. 2. anlamı da; Cam saydamdır. Dairelerin dış yüzeyini korumak ve dışarıyı görmek için binalarda arabalarda kullanılır vs. Aslında mantıklı olan tabiki de ilk anlamıyla site açmak bana göre işlenme sürecinin anlatılması, destekleyici videolarla youtube kanalı gibi. Ancak 2. anlamı ile makaleler yayınlayarak sizce reklam almam mümkün olur mu? Örneğin "cam evinizi koruduğu gibi size tasarruf da ettirebilir. Cam ve pencerelerinizde Egepen kullanarak yeni teknolojileri sayesinde ısınma masraflarınızı en aza indirin tarzında.

[*]Wordpress üzerine siteyi kuracağım. Ancak nasıl bir tema seçmem konusunda kararsız kaldım. Ücretsiz temalardan kullanmayı düşünmüyorum. Gözüme çarpan teknoloji temaları var aklımda şu ana kadar sadece onlar kaldı ve mantıklı geldi. Tema konusunda da önerilerinizi ve tavsiyelerinizi söylerseniz hatta link olarak konu başlığı altında paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim :)