lostyazilim

Telefon alıcam yardım edermisiniz.

24 Mesajlar 4.401 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

tecnomedyanet tecnomedyanet Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 312
  • Beğeniler 20 / 55
  • Ticaret 0, (%0)
hocam android alacaksanız eğer note 4 alın bence ;)

wmaraci
reklam

ikizilirmak ikizilirmak WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Code 10
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 145
  • Beğeniler 17 / 16
  • Ticaret 13, (%100)
Merhaba
Öncelikle bu fiyatlara nereden buldunuz? İthalatçı firmalara bulaşmayın derim. Samsung Galaxy s6 veya Samsung Galaxy Note5 öneririm. Sebebi nedir diyecek olursanız ikisi de sorun çıkarmayan amiral gemileri. Exynos 7420 nin tadı ayrıdır :)

ZehraNur ZehraNur -Kitap Yazarı- Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / K
  • Meslek Yazar
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad Z** K**
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 39 / 61
  • Ticaret 10, (%100)
Sony de düşünebilirsiniz. Performans kamera olarak harika.

- Çocuk kitabı yazarı - 

Tevfik Tevfik tevfik.org Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3627
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)
Sony Z5'te güzel telefon diyorlar ama?

kişisel bloğ • tevfik.org
wmaraci
wmaraci

KralFx KralFx WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)
z5 premium kullanıyorum hocam tavsiye ederim

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)
tevfikaktunc , ForexleKazan bende yıllardır farklı telefonları denedim sony bence çok kaliteli ve dayanıklı donanım aynı zamanda kamera olarak iyi ,

burdan iphone kullananlara sesleniyorum, telefon düşünce ya randevu almam lazım diyenler iphone 4 ve 5 te ios 9 güncellemesiyle yavaşlama yaşayanlar 2012 den beri iphone aynı batarya ve aynı kamerayla gitti, her şeyi geçtim telefon full hd bile değil fakat fiyatı 3000 tl

pazarlama stratejisinde sadakatli müşterinin anlamı ne verirsem alma potansiyeli olan topluluktur, az buz şeyler ekleyip yeni ürün çıkartıyor farklı bir şey yaptığı bir şey yok hadi fiyatı düşük olsa dicem eyvallah alınır ama değil

şimdi iphone kullanıcısı savunma stratejisi kasmıyor , 2012 beri sony telefon kullandım farklı telefonları deneme olarak aldım, fakat 2016 kadar sony aynı telefonuyla geldim geçen yıl hafif kasmalar dışında bir şeyi yok , 4 yıl boyunca , düşürmeme, ıslanmasına rağmen hala taş gibi

en azından kamerası iphonedan daha iyi, bataryası daha iyi her şeyi geçtim hd ve 3000 tl değil 1500 tl aldım, yani 2 yıl sonra bir daha alırdım yavaşladımı al yenisi tamamdır o zamanda sizinkiyle aynı fiyata gelirdi

arkadaşlarımın çoğu iphone kullanıyor yarısının ekranı kırık, bazıların arka çerçeve gitmiş, tamir ettirmeye randevu alamıyor, yada parası yok ama yinede alıyor niye sırf hava atmak için alınan bir telefon halini almış , uygulamaların çoğu ücretli, hacklenemez, virus girmez dediğiniz telefon çokta güzel hacklenebiliyor

yani dezavantajı ne: donanım yetersiz, fiyatı pahalı, dayanıklı değil
avantajı: android'e göre çok kasma problemi yok, biraz daha güvenli

SosyalAbi SosyalAbi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** G**
  • Mesajlar 571
  • Beğeniler 193 / 143
  • Ticaret 46, (%100)

ebagcuvan adlı üyeden alıntı

Ahmet 'inde dediği gibi eğer imkanın varsa iPhone tercih etmelisin

Bu mesajı yazmak için gelmiştim :D
ebagcuvan

kişi bu mesajı beğendi.

EThumb EThumb www.emretas.org Kullanıcı
  • Üyelik 05.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Facebook
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 3 / 45
  • Ticaret 12, (%100)

darkthepro adlı üyeden alıntı

tevfikaktunc , ForexleKazan bende yıllardır farklı telefonları denedim sony bence çok kaliteli ve dayanıklı donanım aynı zamanda kamera olarak iyi ,

burdan iphone kullananlara sesleniyorum, telefon düşünce ya randevu almam lazım diyenler iphone 4 ve 5 te ios 9 güncellemesiyle yavaşlama yaşayanlar 2012 den beri iphone aynı batarya ve aynı kamerayla gitti, her şeyi geçtim telefon full hd bile değil fakat fiyatı 3000 tl

pazarlama stratejisinde sadakatli müşterinin anlamı ne verirsem alma potansiyeli olan topluluktur, az buz şeyler ekleyip yeni ürün çıkartıyor farklı bir şey yaptığı bir şey yok hadi fiyatı düşük olsa dicem eyvallah alınır ama değil

şimdi iphone kullanıcısı savunma stratejisi kasmıyor , 2012 beri sony telefon kullandım farklı telefonları deneme olarak aldım, fakat 2016 kadar sony aynı telefonuyla geldim geçen yıl hafif kasmalar dışında bir şeyi yok , 4 yıl boyunca , düşürmeme, ıslanmasına rağmen hala taş gibi

en azından kamerası iphonedan daha iyi, bataryası daha iyi her şeyi geçtim hd ve 3000 tl değil 1500 tl aldım, yani 2 yıl sonra bir daha alırdım yavaşladımı al yenisi tamamdır o zamanda sizinkiyle aynı fiyata gelirdi

arkadaşlarımın çoğu iphone kullanıyor yarısının ekranı kırık, bazıların arka çerçeve gitmiş, tamir ettirmeye randevu alamıyor, yada parası yok ama yinede alıyor niye sırf hava atmak için alınan bir telefon halini almış , uygulamaların çoğu ücretli, hacklenemez, virus girmez dediğiniz telefon çokta güzel hacklenebiliyor

yani dezavantajı ne: donanım yetersiz, fiyatı pahalı, dayanıklı değil
avantajı: android'e göre çok kasma problemi yok, biraz daha güvenli

Maşallah bilip bilmeden saydırmışın.İOS kapalı kaynak kodlu,Android ise açık kaynak kodlu.Buda İOS işletim sisteminin daha güvenli yapmasını sağlıyor.Hiçbir sistem hacklenemez değildir.

Ekranın kırık olması Apple'ın değil arkadaşlarının sorunudur.Ayrıca Apple'da ki desteği hiç bir firmada göremezsin.Yukarıda donanım hakkında Ahmet arkadaşımız cevabını yazmış.

Kendin ağzınla hafif kasmalar var demişsin.O kasmalar gün ilerledikçe artacaktır.Ama IPhone'da böyle bir sorun göremezsin.Adamların sadece işletim sistemi tüm telefonlara bedeldir.

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

EThumb adlı üyeden alıntı

Maşallah bilip bilmeden saydırmışın.İOS kapalı kaynak kodlu,Android ise açık kaynak kodlu.Buda İOS işletim sisteminin daha güvenli yapmasını sağlıyor.Hiçbir sistem hacklenemez değildir.

Ekranın kırık olması Apple'ın değil arkadaşlarının sorunudur.Ayrıca Apple'da ki desteği hiç bir firmada göremezsin.Yukarıda donanım hakkında Ahmet arkadaşımız cevabını yazmış.

Kendin ağzınla hafif kasmalar var demişsin.O kasmalar gün ilerledikçe artacaktır.Ama IPhone'da böyle bir sorun göremezsin.Adamların sadece işletim sistemi tüm telefonlara bedeldir.

senin dediğin o hizmet olayı amerika dışında öyle Türkiye gibi ülkelerde muazzam verilmiyor

icloud hack olayı

http://www.medyafaresi.com/foto-galeri/icloud-hacklendi-ciplak-fotograflar-ortaliga-sacildi/556210

belli çok güvenli ki androidte böyle bir olay yaşanmadı bile , kapalı kaynak kodlu olması onu güvenli kılmıyor ki , siz benim hakkımda bilmeden sayıp tututruyorsunuz işte sorununuz bu , ios kullandığımı biliyor muydunuz yada kaç yıldır android o zaman bilmediğiniz kişi hakkında atıp tutmayın yalansa yalan deyin daha kendinizle çelişiyorsunuz

http://shiftdelete.net/ios-9-sorunlu-mu-64089
https://www.technopat.net/sosyal/konu/iphone-5s-ios-9-yuekledikten-sonra-kasma.252194/

sizin kasmaz dediğiniz telefonlar iphone 3 dahil 4 ve 5 , 6 hariç yeni ios sürümlerinde kasmaya başladı o ne olacak niye onlar söylenmiyor çünkü zorunuza gidiyor çünkü dile getirmek istemiyorsunuz, ee o zaman telefon eskiyince yada adam size yeni güncelleme verince yeni telefona zorluyor olay bitmiştir

onu geçtim telefon zaten 4 yıllık olmuş artsa ne olur artmasa ne olur , hafif kasmaları ben optimizasyon problemi ile çözerim de siz 4 yılda verdiğiniz 6000 tl benim verdiğim 1500 tl nasıl çözeceksiniz ?

her şey tamam donanım olarak yetersiz bir telefonu alıp övmek nedir onu geçtim yanlışlıkla düştü arkadaşın suçu mu , yoksa telefonu dandik yapan firmanın mı

http://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone1=6378&idPhone2=4910&idPhone3=3275

2010 dan 2014 değişimi

http://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone1=7243&idPhone2=7242&idPhone3=6378

2014 ten 2016 ya kadar çok değişmiş dimi ?

çokta dayanıklıymış

suya dayanıklılık mı ?

sony suyla dondur, sıcak suya koy, buz gibi suya koy, istersen su içindeyken darbe vur hiç bir şey olmuyor videolarına bakabilirsin

kamera testi

iphone nunda ses kalitesiyle görüntü kalitesi yakıyor

yazık abisine daha yeni mi fullhd olmuş vah vah

çoğu telefon 2012 den beri full hd zaten ( iphone hariç )

siz bir şey bilmediğinizi kanıtlıyorsunuz ki çıkın gösterin iphone düştükten sonra kırılmadığını, çıkın gösterin kameranın en kaliteli olduğunu, çıkın gösterin 2012 den beri aynı sisteme küçük eklemeler yapmayıp size sunmadığını niye bunları cevabınızda söylemediniz ben çıkıp gösterdim

piyasadaki çoğu telefon iphone a göre daha iyi tek sorunu kısa sürede hızını kaybetmesi elbetteki bu durum donanım ve yazılım sunan firmayla alakalı yani burada iphone değil android telefonlar daha önde oluyor, çoğu telefon yıllar sonra benimki gibi oluyor he iphone hızlı mı hızlı tamam ? ücretli uygulamalarındanda söz etmiyorum bile o zaman şimdi sadece hızla yetinebilirsin çünkü başka bir şeyin yok bir şey bilmediğinide insanlara göstermenin alemi yoktu sana yanlış bildiklerinle iyi forumlar

EThumb EThumb www.emretas.org Kullanıcı
  • Üyelik 05.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Facebook
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 3 / 45
  • Ticaret 12, (%100)

darkthepro adlı üyeden alıntı

senin dediğin o hizmet olayı amerika dışında öyle Türkiye gibi ülkelerde muazzam verilmiyor

icloud hack olayı

http://www.medyafaresi.com/foto-galeri/icloud-hacklendi-ciplak-fotograflar-ortaliga-sacildi/556210

belli çok güvenli ki androidte böyle bir olay yaşanmadı bile , kapalı kaynak kodlu olması onu güvenli kılmıyor ki , siz benim hakkımda bilmeden sayıp tututruyorsunuz işte sorununuz bu , ios kullandığımı biliyor muydunuz yada kaç yıldır android o zaman bilmediğiniz kişi hakkında atıp tutmayın yalansa yalan deyin daha kendinizle çelişiyorsunuz

http://shiftdelete.net/ios-9-sorunlu-mu-64089
https://www.technopat.net/sosyal/konu/iphone-5s-ios-9-yuekledikten-sonra-kasma.252194/

sizin kasmaz dediğiniz telefonlar iphone 3 dahil 4 ve 5 , 6 hariç yeni ios sürümlerinde kasmaya başladı o ne olacak niye onlar söylenmiyor çünkü zorunuza gidiyor çünkü dile getirmek istemiyorsunuz, ee o zaman telefon eskiyince yada adam size yeni güncelleme verince yeni telefona zorluyor olay bitmiştir

onu geçtim telefon zaten 4 yıllık olmuş artsa ne olur artmasa ne olur , hafif kasmaları ben optimizasyon problemi ile çözerim de siz 4 yılda verdiğiniz 6000 tl benim verdiğim 1500 tl nasıl çözeceksiniz ?

her şey tamam donanım olarak yetersiz bir telefonu alıp övmek nedir onu geçtim yanlışlıkla düştü arkadaşın suçu mu , yoksa telefonu dandik yapan firmanın mı

http://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone1=6378&idPhone2=4910&idPhone3=3275

2010 dan 2014 değişimi

http://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone1=7243&idPhone2=7242&idPhone3=6378

2014 ten 2016 ya kadar çok değişmiş dimi ?

çokta dayanıklıymış

suya dayanıklılık mı ?

sony suyla dondur, sıcak suya koy, buz gibi suya koy, istersen su içindeyken darbe vur hiç bir şey olmuyor videolarına bakabilirsin

kamera testi

iphone nunda ses kalitesiyle görüntü kalitesi yakıyor

yazık abisine daha yeni mi fullhd olmuş vah vah

çoğu telefon 2012 den beri full hd zaten ( iphone hariç )

siz bir şey bilmediğinizi kanıtlıyorsunuz ki çıkın gösterin iphone düştükten sonra kırılmadığını, çıkın gösterin kameranın en kaliteli olduğunu, çıkın gösterin 2012 den beri aynı sisteme küçük eklemeler yapmayıp size sunmadığını niye bunları cevabınızda söylemediniz ben çıkıp gösterdim

piyasadaki çoğu telefon iphone a göre daha iyi tek sorunu kısa sürede hızını kaybetmesi elbetteki bu durum donanım ve yazılım sunan firmayla alakalı yani burada iphone değil android telefonlar daha önde oluyor, çoğu telefon yıllar sonra benimki gibi oluyor he iphone hızlı mı hızlı tamam ? ücretli uygulamalarındanda söz etmiyorum bile o zaman şimdi sadece hızla yetinebilirsin çünkü başka bir şeyin yok bir şey bilmediğinide insanlara göstermenin alemi yoktu sana yanlış bildiklerinle iyi forumlar

Yazdığımı nerenle okuyorsun?Bir daha okur musun?Ben söylediklerine cevap yazdım,extra bir şey koymadım.Dediğim gibi hiç bir sistem HACKLENEMEZ değildir.Halen neden önüme hack ile ilgili haber koyuyorsun?

Daha geçen gün Apple müşteri hizmetlerini aradım.Gayet güzel bir dille sorunumu hallettiler.Bu sadece bir örnek.İOS veya Android işletim sistemli telefon kullanmışsınız ama yanlış bilgi edinmişsiniz.

Her telefonun bir ömrü vardır.Güncelleme geldikçe o güncellemenin telefonun özelliklerine ağır gelmeye başlar.Bu her yerde aynı.Ama görüyoruz ki Apple ürünlerinde daha uzun ömürlü.

İş drop testte bitmiyor.Adam gibi telefona baktığın sürece sıkıntı olmuyor.Gidip bana samsung un içinde geçtiği videoları atma.

Şimdiye kadar Sony telefonlarından başka uzun dayanan telefon çıkmadı.Konuya eklemen çok saçma olmuş.

Ben uygulamaların ücretli olup olmadığına bakmam.Benim için performans önemli ve bunu IPhone kullanarak gayet iyi tatmin oluyorum.

Bence artık yazma.Zaten su dayanıklılığı konusunda Sony ile IPhone u karşılaştırman telefonlardan ne kadar anladığının göstergesi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al