lostyazilim
tr.link

Kime Güvenilecek ?

9 Mesajlar 760 Okunma
lstbozum
tr.link

AdonisBG AdonisBG Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum Bulgaristan
  • Ad Soyad C** Ç**
  • Mesajlar 464
  • Beğeniler 18 / 218
  • Ticaret 25, (%100)
Merhaba arkadaşlar bu konuyu açmadan önce 1 hafta - 10 günlük bir gözlemleme yaptım ve durum cidden vahim.

WMaraci gibi Türkiyenin sayılı forumları arasında yer alan bir sitede herkes "SEO" cu herkes "YAZILIMCI" , herkes e-ticaret paketleri satıyor ama kendi e-ticaret sitesindeki slider'i kaldiramadiği için buraya danışıyor.

ilk öncelikle bilinmesi gereken konulardan ilki şu Herkes "SEO" yapanaz ! işte size şu seo paketi ile google da en yüksek sıralara atıyoruz, 1.sayfaya çıkartıyoruz, hitinizi tavan yaptırıyoruz diyen Çoğu arkadaş size yalan söylüyor ! bakın çoğu dedim içlerinde birkaç tane gerçekten konuya vakıf ve işini bilen insana denk geldim isim vermeyeceğim.

Arkadaşlar şunu düşünün. 7 PR li siteden size tanıtım yazısı vereceğim diyor. sizin gibi 100 kişiye bunu verirse o site çöplük olur! google salakmı zannediyorsunuz ? onlarca çalışanı ve bir o kadar uzman kadrosu var.böyle bir konu olsa önünü almazmı zannediyorsunuz ?

arkadaşlar yurtdışında bu kadar seo manyaklığı yok. çünkü seoya gerek yok.herşey kaliteli içerik ve google talimatlarına uymaktan geçiyor.gerisi zamana kalmış.

2.konu ise E-ticaret Paketleri. arkadaşlar çoğu piyasada satmaya çalışılan opencarrt altyapılı E-ticaret siteleri mevcut.bu güne kadar o kadar çok kişiye denk geldimki Opencart'ın Default temasını 3000 TL ye bile satanı gördüm açıkçası.Bu kadar Şark kurnazlığına gerek yok.

Opencart'a bir tema uygularsınız bilginiz dahilinde seo altyapısını oluşturursunuz taş patlasın alacağınız para 150-200 TL'dir.ama bu forumdada çokca bulunan arkadaşlara bakıyorum Opencart altyapısıyla birkaç tane teması mevcut millete 650 - 1000 TL arası fiyatlara satmaya çalışıyorlar.sitelerinde E-ticaret Paketi diyorlar ama gel gelelim sitesindeki slider'i bile kaldirmayi bilmiyor gelip buraya konu açıp nasıl kaldırılıyor diye soruyor.

Benim naçizane fikrim Eğer yönetim bu konuya el atabilirse çok güzel birşey olur. ya WMaracinda E-ticaret yapılabilmesi için bir özel durum yapılması yada senelik bir ücret mukabilinde E-ticaret rütbesi verilip diğer şarlatanların bu gibi işlere kalkışmasını engellenmesi gerekiyor.çünkü gerçekten bu kadar çok şarlatan oldukça bu forumun kaliteside düşmeye başlayacaktır.

Son cümlelerimde geçen "şarlatan" kelimesi yüzünden alınanlar olursa şimdiden özür dilerim fakat gerçekten bu durum hiç hoş bir durum değildir.
EkipNetwork guneyliteam

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Makalepaneli Makalepaneli I Love Yandex Money Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Editör, Programci
  • Konum Tokat
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 777
  • Beğeniler 96 / 355
  • Ticaret 91, (%98)
bu forumda gerçekten çok değerli insanlar var, bu dediğinizin yapılması bence mümkün değil.

I Love Yandex Money

ankarali87 ankarali87 ..::ANKARA::.. Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek boya kontrol inspector
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 482
  • Beğeniler 213 / 112
  • Ticaret 1, (%100)
Evet hocam çok haklısınız adam adsense almanıza yardımcı oluyorum diye konu açmış, eski konularına bakıyorum adsense alamıyorum diye konu açmış herif...
guneyliteam

kişi bu mesajı beğendi.

Sitelerimizi Googlede arayıp organik trafiği artıralım (Dayanışma) >>> https://goo.gl/TTfPYj

sercanaksu sercanaksu Myatika Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek işci:)
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 471
  • Beğeniler 43 / 98
  • Ticaret 36, (%100)
Haklsın hocam ben 2 kere dolandırıldım burada 3 kuruşluk logo için

wmaraci
wmaraci

sovetski sovetski ♛ PHP ♛ Kimlik Onayı
  • Üyelik 03.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 1205
  • Beğeniler 437 / 458
  • Ticaret 2, (%100)
Katılıyorum

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)
Yapılması gereken basit. SEO ya da Hosting işleri gibi konularda kurumsal üyelik getirilecek. SEO ya da Hosting hizmeti vermeyi taahhüt eden kurumsal hesaplar da vergi levhası, yer sağlayıcı belgesi gibi belgeleri yönetimle paylaşıp öyle üye olacak ve özel bir ranking alacak. Ondan sonra isteyen 5 liraya SEO yapana gider isteyen kurumsal altyapısı olana. Bilinçli üye o zamandan sonra da zannetmiyorum ki merdivenaltı çalışana gitsin.
burakisci AdonisBG

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 03.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Konum Bulgaristan
  • Ad Soyad C** Ç**
  • Mesajlar 464
  • Beğeniler 18 / 218
  • Ticaret 25, (%100)
Kaliteli Hizmet Kaliteli işleri beraberinde getirir.bu hep böyle olmuştur.ben üzülüyorum gerçekten bu işi canını dişine takarak gece gündüz uyumayarak yapmaya calisan insanların hakkı hukuku yeniyor.

Ek Olarak:

NK1864 adlı üyeden alıntı

Yapılması gereken basit. SEO ya da Hosting işleri gibi konularda kurumsal üyelik getirilecek. SEO ya da Hosting hizmeti vermeyi taahhüt eden kurumsal hesaplar da vergi levhası, yer sağlayıcı belgesi gibi belgeleri yönetimle paylaşıp öyle üye olacak ve özel bir ranking alacak. Ondan sonra isteyen 5 liraya SEO yapana gider isteyen kurumsal altyapısı olana. Bilinçli üye o zamandan sonra da zannetmiyorum ki merdivenaltı çalışana gitsin.

Hocam bu konuda size katılıyorum bu şekilde bir uygulama olması gerekli bence.

Bakın arkadaşlar Seo çok başka birşey, Tanıtım yazısı çok başka birşey. birçok kriter ve birçok dikkat edilmesi gereken konular vardır. konusunda uzman arkadaşa yaptırılmayan seo hizmeti geçicicidir ve bir süre sonra düşüşe başlarsınız.

Firması olmayan insanlardan hizmet almamaya özen gösterin. sizki firması olmayan insanlara iş yaptırırsanız , firması olup bu işe gönül vermiş insanların rızkını alıp vergisiz ve bilgisiz insanlara hibe etmiş olursunuz. ve gerçek kaliteli işleri rüyamızda görmeye başlarız.

Geçen gün Bulunduğum ülkede bulunan Bir dil online dil kursu (Türkiyedede firması mevcut) bana geldi ve seo hizmeti satın almak istediğini söyledi. Türkiyeden bir firmaya ( araştırdım firma olarak hiçbir kayıtları yok tamamiyle merdiven altı birkaç girişimci) analiz yaptırmışlar eğer merak edilirse yaptıkları analizi firmanın ismini kapatarak gösterebilirim. bu firmadaki arkadaşlar 1 ay içinde siteyi 1.sayfaya yükseltebileceklerini ve 8000 TL para alacaklarını söylemişler.

Analizde sadece ıvır zıvır şeyler var hiç alakasız şeyler. görünce emin olun güldüm.
O firmayi direk Türkiyede Firma olarak iş yapan bir seo uzmanına yönlendirdim. 2 hafta içinde 1. sayfaya çıktılar.

Siz siz olun paranızı boşa harcamayın !

Roycolt Roycolt Let's begin! Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 252 / 380
  • Ticaret 28, (%100)
Bende isim vermeden bahsedeceğim. Daha 5 ay önce bana özel mesaj ile "backlink ne hocam?" diye soran bir arkadaş şimdi SEO Danışmanlığı yapıyor veya yapmaya çalışıyor. "Profesyonel SEO Danışmanlığı" adıyla ilk konusunu gördüğüm gün kal geldi bana resmen. Sorun bizde sanırım :)

• Üyelik 03.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Konum Bulgaristan
  • Ad Soyad C** Ç**
  • Mesajlar 464
  • Beğeniler 18 / 218
  • Ticaret 25, (%100)
Hocam 10 Sene önce üniversiteden mezun oldum ve E-ticaret işi yapmaya basladım firmalarda. A dan Z ye kadar herşeyi biliyorum ve süreklide takip ediyorum. artık birakin e-ticareti sanal pos nasıl alınır ne evrak istenir ne kadar komisyon verilir senelik ücreti nedir herseyini biliyorum. bu konuda herkesede yardımcı olmaya calisiyorum , yardımcıda olurum. ama şu varki çıkıpta E-ticaret bizden sorulur diyen bi adamın alnını karışlarım.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al