Kaliteli Hizmet Kaliteli işleri beraberinde getirir.bu hep böyle olmuştur.ben üzülüyorum gerçekten bu işi canını dişine takarak gece gündüz uyumayarak yapmaya calisan insanların hakkı hukuku yeniyor.

Ek Olarak:

NK1864 adlı üyeden alıntı

Yapılması gereken basit. SEO ya da Hosting işleri gibi konularda kurumsal üyelik getirilecek. SEO ya da Hosting hizmeti vermeyi taahhüt eden kurumsal hesaplar da vergi levhası, yer sağlayıcı belgesi gibi belgeleri yönetimle paylaşıp öyle üye olacak ve özel bir ranking alacak. Ondan sonra isteyen 5 liraya SEO yapana gider isteyen kurumsal altyapısı olana. Bilinçli üye o zamandan sonra da zannetmiyorum ki merdivenaltı çalışana gitsin.

Hocam bu konuda size katılıyorum bu şekilde bir uygulama olması gerekli bence.

Bakın arkadaşlar Seo çok başka birşey, Tanıtım yazısı çok başka birşey. birçok kriter ve birçok dikkat edilmesi gereken konular vardır. konusunda uzman arkadaşa yaptırılmayan seo hizmeti geçicicidir ve bir süre sonra düşüşe başlarsınız.

Firması olmayan insanlardan hizmet almamaya özen gösterin. sizki firması olmayan insanlara iş yaptırırsanız , firması olup bu işe gönül vermiş insanların rızkını alıp vergisiz ve bilgisiz insanlara hibe etmiş olursunuz. ve gerçek kaliteli işleri rüyamızda görmeye başlarız.

Geçen gün Bulunduğum ülkede bulunan Bir dil online dil kursu (Türkiyedede firması mevcut) bana geldi ve seo hizmeti satın almak istediğini söyledi. Türkiyeden bir firmaya ( araştırdım firma olarak hiçbir kayıtları yok tamamiyle merdiven altı birkaç girişimci) analiz yaptırmışlar eğer merak edilirse yaptıkları analizi firmanın ismini kapatarak gösterebilirim. bu firmadaki arkadaşlar 1 ay içinde siteyi 1.sayfaya yükseltebileceklerini ve 8000 TL para alacaklarını söylemişler.

Analizde sadece ıvır zıvır şeyler var hiç alakasız şeyler. görünce emin olun güldüm.
O firmayi direk Türkiyede Firma olarak iş yapan bir seo uzmanına yönlendirdim. 2 hafta içinde 1. sayfaya çıktılar.

Siz siz olun paranızı boşa harcamayın !