wmaraci reklam
tr.link

Sunucu/Host hakkında bilgisi olanlar (Teklif'de olur)

22 Mesajlar 4.371 Okunma
acebozum
tr.link

Kaanep Kaanep WordPress Optimization! Kullanıcı
  • Üyelik 14.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek WordPress
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** E**
  • Mesajlar 233
  • Beğeniler 12 / 62
  • Ticaret 0, (%0)
Xfeyz benim dedigim olayda o guclu bi vds + cdn + optimize sunucuyu arttirmak yerine litespeed lisans alinabillir ama, bizum bilisimcilerimiz nerden kazabirim diye arkadasa az daha cabalasalar kabinet kiralatacaklar.. bi an 2xE5 1992GB sunucu gorucem sandim :)
DPCCO MeMo

kişi bu mesajı beğendi.

CMS Hizmetleri - CmsHizmetleri.com (CMS Hosting, CMS Optimizasyon Çözümleri)
googleasistan
reklam

host1tl host1tl www.getsy.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Coder
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 363
  • Beğeniler 110 / 81
  • Ticaret 8, (%100)
Kolay gelsin Zor gerçekten işiniz :)
DPCCO

kişi bu mesajı beğendi.

MeMo MeMo SEO Candır, MeMo Uzman :) Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster, Editör, SEO Uzmanı
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad T** M**
  • Mesajlar 2187
  • Beğeniler 1198 / 578
  • Ticaret 50, (%100)
8 GB RaM
3 ve ya 4 tane 3Ghzlık(ve ya 3 ghzya yakın) Cpu işinizi görür.
Dedicatede Gerek Yok Derim. şuan uygun fiyata bulamadım sitelerden ama tavsiyem, ovh.com, eurohoster.org, bide ingilizlern red diye bir sitesi vardı

hosunn hosunn Kendin Ol Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek IT Administrator
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 476
  • Beğeniler 33 / 67
  • Ticaret 13, (%100)
Teklif istemiş teklif sunduk vds alır bir süre sonra fiziksel sunucu diye konu açar fiziksel sunucu alır uzun süre götürür yetmezse bize söyler parça ekler yükseltme yaparız insanımız ülkeye değil yurt dışına kazanç yaptırdığı için ne yapsak yaranamıyoruz alma zorunluluğu yok bırakın kararı kendisi versin siz değil firmalara sataşmadan önce masrafı nedir acaba diye veya neden önerdi diye sormanızda fayda var.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 14.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek WordPress
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** E**
  • Mesajlar 233
  • Beğeniler 12 / 62
  • Ticaret 0, (%0)

hosunn adlı üyeden alıntı

Teklif istemiş teklif sunduk vds alır bir süre sonra fiziksel sunucu diye konu açar fiziksel sunucu alır uzun süre götürür yetmezse bize söyler parça ekler yükseltme yaparız insanımız ülkeye değil yurt dışına kazanç yaptırdığı için ne yapsak yaranamıyoruz alma zorunluluğu yok bırakın kararı kendisi versin siz değil firmalara sataşmadan önce masrafı nedir acaba diye veya neden önerdi diye sormanızda fayda var.

hocam allah aşkında şu "firimacılık" olaylarına girmeyin gülmekten karnıma ağrılar giriyor.. s*youstart'dan decitated fiyatlarını çekip üzerine %30-40 kãr + KDV koyup satan yüzlerce TÜRK bilişim var.. kiraladıkları decitatedler kendilerine bile ait değil.

ayrıyetten 300-400 arası yapılan teklif akıla uygunmun ? 4core 2 gb bir vds arkadaşın işini çok rahat görücektir aşırı fazla bile hadi diyelim görmedi 22TL /ay ilave ile litespeed lisansı alıp ileri bir süreye kadar idare edicektir bu olay ayne*n.com un aylık 1000TL+ sunucu masrafı ödemesi gibi bişi 20K üyesi var hepsi aynı anda aktif olsa yine o kadar etmez.

hosunn hosunn Kendin Ol Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek IT Administrator
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 476
  • Beğeniler 33 / 67
  • Ticaret 13, (%100)
Her firmanın kendine özgü politikası vardır burada sunduğumuz teklif müşterinin daha fazla performans almasını sağlıyor ayrıca kendi veri merkezimiz üzerinden teklif sundum. Farklı veri merkezinden değil.

EnoxHost EnoxHost Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Web Developper
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 302
  • Beğeniler 83 / 93
  • Ticaret 15, (%93)
Merhaba,
Konu ile ilgili olarak ,

DB Sunucusu :

2 GB RAM
2 Core Cpu
10 GB disk
Limitsiz Trafik
Radore VerıMerkezı

Resım Sunucusu :
4 Gb ram
2 Core Cpu
250 GB Disk
Limitsiz Trafik
Radore Verimerkezi

Ana Sunucunuz
4 Gb Ram
4 Core Cpu
60 GB SSD Disk
Limitsiz Trafik
Radore Verimerkezi

3 Adet Sunucu İçin Aylık : 120 Lira + KDV

Yıllık: 999 TL + KDV üzerinden Sağlarız.

Ücretsiz Plesk Lisansı ( Web Pro )

Satın Alım Icın iletişime geçebilirsiniz.

Ek Olarak:

Kaanep adlı üyeden alıntı

Xfeyz benim dedigim olayda o guclu bi vds + cdn + optimize sunucuyu arttirmak yerine litespeed lisans alinabillir ama, bizum bilisimcilerimiz nerden kazabirim diye arkadasa az daha cabalasalar kabinet kiralatacaklar.. bi an 2xE5 1992GB sunucu gorucem sandim :)

Merhaba,

Dilerseniz 2x E7 İşlemci
144 GB ram
8x 1TB SSD Disk
1 Gbit Paylaşımsız Hat ve Trafik

Olarak da sunucu sunabılırız.

Fırmalar burada kendılerı bu projeyı yapsalar ne sekılde sunucu ıhtıyacı duyarlar ona gore teklıf ıletırler.

Sızın ne yaranız varda sunulan teklıflerı elestırıyorsunuz çözemedım.

Firmacık demişsiniz arkadaşa. O kadar basitse gel sende oyna.

Sen ve Senın gıbı zıhnıyetı bozuk ınsanlar yuzunden turkıyede ki firmalar kötüleniyor.

Adamın 2x E7 yada 4x E7 teklıf etmesı senı ırgalamaz. Bunu Beynıne Sok. Senın yazabılecegın tek sey, konuyu açana sana gore hangı donanım ve ozellık yeterlı ıse onu onerırsın. Gıdıpte adamın satısına engel olamazsın.

@[Psycho](userid:105) Verılen teklıfı ve fırmaları karalayan bu arkadas hakkında gerekenın yapılmasını rica ederim.

@[hosunn](userid:23254) Sende bu çapulculara gerekeni yaz kardeşim. Adam sana firmacık demış. Çağır Mod u gerekeni yapsın.
hosunn cloudef

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 14.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek WordPress
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** E**
  • Mesajlar 233
  • Beğeniler 12 / 62
  • Ticaret 0, (%0)

EnoxHost adlı üyeden alıntı

Merhaba,
Konu ile ilgili olarak ,

DB Sunucusu :

2 GB RAM
2 Core Cpu
10 GB disk
Limitsiz Trafik
Radore VerıMerkezı

Resım Sunucusu :
4 Gb ram
2 Core Cpu
250 GB Disk
Limitsiz Trafik
Radore Verimerkezi

Ana Sunucunuz
4 Gb Ram
4 Core Cpu
60 GB SSD Disk
Limitsiz Trafik
Radore Verimerkezi

3 Adet Sunucu İçin Aylık : 120 Lira + KDV

Yıllık: 999 TL + KDV üzerinden Sağlarız.

Ücretsiz Plesk Lisansı ( Web Pro )

Satın Alım Icın iletişime geçebilirsiniz.

Ek Olarak:

Merhaba,

Dilerseniz 2x E7 İşlemci
144 GB ram
8x 1TB SSD Disk
1 Gbit Paylaşımsız Hat ve Trafik

Olarak da sunucu sunabılırız.

Fırmalar burada kendılerı bu projeyı yapsalar ne sekılde sunucu ıhtıyacı duyarlar ona gore teklıf ıletırler.

Sızın ne yaranız varda sunulan teklıflerı elestırıyorsunuz çözemedım.

Firmacık demişsiniz arkadaşa. O kadar basitse gel sende oyna.

Sen ve Senın gıbı zıhnıyetı bozuk ınsanlar yuzunden turkıyede ki firmalar kötüleniyor.

Adamın 2x E7 yada 4x E7 teklıf etmesı senı ırgalamaz. Bunu Beynıne Sok. Senın yazabılecegın tek sey, konuyu açana sana gore hangı donanım ve ozellık yeterlı ıse onu onerırsın. Gıdıpte adamın satısına engel olamazsın.

Psycho Verılen teklıfı ve fırmaları karalayan bu arkadas hakkında gerekenın yapılmasını rica ederim.

hosunn Sende bu çapulculara gerekeni yaz kardeşim. Adam sana firmacık demış. Çağır Mod u gerekeni yapsın.

öncelikle "FİRİMA" kalitesinde yaptığınız yorum için teşekkür ederim cidden en mantıklı teklif..

ve bana karşılık verdiğiniz laflardan sonra sizi kınıyorum efendim, size yakışmıyor açıkcası ve ben orda güneydc sahibi olan "hosunn" a laf söylemedim..
"YÜZLERCE TÜRK" firiması olarakdı bu ifadem.

mod'da yorumlarımı okursa nedemek istediğimi anlayacaktır, sizlerin yaptığı bildiğiniz taciz! yorum yapmasam eminim kabinet fiyatı yazıcak olanlar vardı ya adamın sucu ne basit bir proje için o fiyatlar ?

siz birşey alırken yorumları böylemi eleştiriyorsunuz efendim..
hosunn

kişi bu mesajı beğendi.

EnoxHost EnoxHost Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Web Developper
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 302
  • Beğeniler 83 / 93
  • Ticaret 15, (%93)
Kaanep Konu ıle ılgımız yok. Sadece Yaptıgınız yorum açık olarak karşınızdakini dolandırmak istediğini kastediyorsunuz.

Güney DC fırmasınıda tanımıyoruz. Hosunn tanımıyoruz. Kullandıgınız ifadelerde FİRMACIK mış Yok kabinet satıcaklarmış gibi ifadeler hitam etmektir.

Kabinet satıcaklardı dıyorsun, Ya adam Satar sanane . Sen adama neden utanmasan kabınet fıyatı verıceksın dıyorsun. Adam Neden utansın adamın işi bu zaten.

Senın yorumun Teklıf veren fırmalara değil konuyu açan adamın ıstegıne olması lazım .

Yok utanmasalar 2xE5 verıcekler vs Bir firma bu teklıflerı vermeden nasıl satıs yapıcak. Adam teklıfını tabıkı ıletecek. 1 TB SSD Dısk ıle bırlıkte o Sunucu ıcın guzel fıyat vermıs ayrıca.

Benım anlatmak ıstedıgım Kimse Bir firmayı boyle teklıf mı verılır dıye yargılayamaz. Hitam edemez.

Mod Okusun benım de ne demek ıstedıgımı anlayacaktır.

Saygı konusunda Bize Saygısı olmayana, Ekmeğimizi kazanırken yolumuza taş koyana Saygı duymayız.

• Üyelik 14.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek WordPress
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** E**
  • Mesajlar 233
  • Beğeniler 12 / 62
  • Ticaret 0, (%0)

EnoxHost adlı üyeden alıntı

Kaanep Konu ıle ılgımız yok. Sadece Yaptıgınız yorum açık olarak karşınızdakini dolandırmak istediğini kastediyorsunuz.

Güney DC fırmasınıda tanımıyoruz. Hosunn tanımıyoruz. Kullandıgınız ifadelerde FİRMACIK mış Yok kabinet satıcaklarmış gibi ifadeler hitam etmektir.

Kabinet satıcaklardı dıyorsun, Ya adam Satar sanane . Sen adama neden utanmasan kabınet fıyatı verıceksın dıyorsun. Adam Neden utansın adamın işi bu zaten.

Senın yorumun Teklıf veren fırmalara değil konuyu açan adamın ıstegıne olması lazım .

Yok utanmasalar 2xE5 verıcekler vs Bir firma bu teklıflerı vermeden nasıl satıs yapıcak. Adam teklıfını tabıkı ıletecek. 1 TB SSD Dısk ıle bırlıkte o Sunucu ıcın guzel fıyat vermıs ayrıca.

Benım anlatmak ıstedıgım Kimse Bir firmayı boyle teklıf mı verılır dıye yargılayamaz. Hitam edemez.

Mod Okusun benım de ne demek ıstedıgımı anlayacaktır.

Saygı konusunda Bize Saygısı olmayana, Ekmeğimizi kazanırken yolumuza taş koyana Saygı duymayız.

bir yanlışınız var bek PAKET tekliflerine bir ithamda bulunmadım ? benim demek istediğim arkadaşın bir decitated yada başka bir teklife ihtiyacı yok. VDS teklif yapmalarını beyan ettim yargılamayıp sizin gibi bir teklif yapsalardı güzel paket öneririm vb. yorumlarda bulunabilirdim ayrıca teklif yapan firimaları bizzat tanıyorum.
DPCCO

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al