Korkmaz Ölüyordum... Evet kulaklarımdan kan geldi. su kaçtıgı için iltihap kaptı, tedavi edilmedigi için doku zedelendi , agzımdan burnumdan kan geldi. acil kapısında yattık SSK yok diye.
1 tane daha:
kızım hastalandı Ama Para pul SSK vs hiçbişey yok. Ateş 39.5 kolu komsu yetiştirdi bizi ... paralarını onlar verdi..
bu 2 olay sana yeterlimi. degilse insanlıgınızı sorgulamanızı öneriyorum. yine belirtmek istiyorum ayrıca Ataturk ve osmanlı Benim ecdadımdır. aam şunu bilin AKp den daha iyisi gelince onu savunacam.. Ben aşık degilim. ve bunu daha önceleride belirttim. saygılı olmazsanız saygı göremiceksiniz..
Ek Olarak:
Korkmaz adlı üyeden alıntı
Kingjames Sen şimdi bırak boş lafları. Sen bana ülkeyi geliştirmek için ne yaptığınızı yazsana. Eğer gerçekten sinirlenmeden yazabilirsen helal olsun.
Ben senin yerine yazıyım biraz kopya olsun.
Yol
3. Köprü
Hava limanı.
Akkuyu
Şimdi bir bakalım.
Yol yaptılar. Zaten yol vardı.
3. Köprü yaptılar. Gerek yoktu. (Yeşil alanları katlettiler. Yeşili İmara açtılar.)
Akkuyu. Şuan tüm dünya Atom enerjisini bırakırken biz atom enerjisine girdik.
Almanya güneşi olmamasına rağmen neredeyse tüm enerjilerini yenilne bilir enerji ile karşılıyor.
Bizim ülkemiz güneş ve rüzgar cenneti.
Akkuyu Ruslar tarafından yapılıyor ve Ruslar işletecek. ORadan çıkan elektiriği de bize ruslar satıcak.
Baya gelişmişiz harbi. :Dasdsad
Bana çatığınız bir bir fabrika,tersane vs bişey yazsana. Özelleştirme yapmadığınız bir sektör söylesene. Adam gibi yaza ma başka bişey istemiyorum.
AtaturkunAskeri Hocam izle şimdi nasıl cevap verecekler.
Ek olarak Teröre çomak sokmamışız. Ulan her yerde şuan uyuyan hücelere var. Ülkenin yarısı İşitci :D
kardeşim daeş< işid degil. Halaa bunu ögrenediysen seni farklı sorgulamaya başıyacagım.
Ek Olarak:
kardeşim sana cevap veremicem, çünkü beni anlamadıgını umuyorum hala..