lostyazilim
tr.link

Sitem sürekli index yiyor

13 Mesajlar 2.525 Okunma
lstbozum
tr.link

erc1932 erc1932 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Fizyoterapist
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 48
  • Beğeniler 6 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, wordpress kurulu bir web sitem ve sürekli index yiyorum. FTP'ye girdiğimde çok sayıda zararlı dosyada yüklenmiş oluyor. Tüm dosyaları silip sıfırdan wordpress kuruyorum, ftp şifrelerini değiştiriyorum ama en fazla 2 hafta sonra durum aynı. Temadan kaynaklı olabilir diye tema değişikliği de yaptım bu üçüncü tema ama sonuç değişmedi.
Önerisi olan varsa çok memnun olurum.

fztozdemir.com
wmaraci
reklam

recepacs recepacs Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad R** A**
  • Mesajlar 298
  • Beğeniler 53 / 33
  • Ticaret 53, (%92)
büyük ihtimal sunucunda açık var host firmanı değişmeni tavsiye ederim şuanda tüm firmalar geçiliyor natro ile netiyi geçilmiyor.

ByPowerfuL ByPowerfuL E-Commerce Manager Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 1575
  • Beğeniler 533 / 460
  • Ticaret 18, (%100)
Kullandığınız tema w*rez ise belki shell yemiş olabilirsiniz. Hosting aldığınız firma ne kadar güvenli ?
Şifrenizi kimlerle paylaşıyorsunuz ? Şüphelendiğiniz eklentiler var mı ?

N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.

erc1932 erc1932 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Fizyoterapist
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 48
  • Beğeniler 6 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Eklentilerden şüphelenip hepsini kaldırdım Akismet dışında eklenti yok, tema da dediğim gibi 3.temam. Filezilla tarzı programlarda kullanmıyorum hocam. Geriye hosting değişikliği kalıyor galiba

fztozdemir.com
wmaraci
wmaraci

RooteX RooteX Security Pentester Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Güvenlik uzmanı
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 315
  • Beğeniler 120 / 58
  • Ticaret 16, (%100)
pm atın yardımcı olalım , bu alanda profesiyonel destek verebiliriz, yıllardır bu işi yapıyoruz

CrimsonKinq CrimsonKinq SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 413
  • Beğeniler 92 / 67
  • Ticaret 46, (%100)

recepacs adlı üyeden alıntı

büyük ihtimal sunucunda açık var host firmanı değişmeni tavsiye ederim şuanda tüm firmalar geçiliyor natro ile netiyi geçilmiyor.

Natro geçiliyor hocam secure serveri gecen bir grup var su an Türkiye de :)

52282 52282 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 26.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 169 / 271
  • Ticaret 13, (%100)
Netinternet mi geciliyor?

joduska joduska Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek 3D CG Artist
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 233
  • Beğeniler 76 / 54
  • Ticaret 2, (%100)

CrimsonKinq adlı üyeden alıntı

Natro geçiliyor hocam secure serveri gecen bir grup var su an Türkiye de :)

8 sene bu işlerle uğraştım bi tek natroyu geçemedim. kimmiş o geçen merak ettim gerçekten
melankolia

kişi bu mesajı beğendi.

MIRILTI MIRILTI WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / K
  • Meslek Danışman
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad İ** Ö**
  • Mesajlar 126
  • Beğeniler 32 / 34
  • Ticaret 25, (%92)

joduska adlı üyeden alıntı

8 sene bu işlerle uğraştım bi tek natroyu geçemedim. kimmiş o geçen merak ettim gerçekten

8 sene biraz boş uğraşmışsınız o zaman :) bu cümlemi kötü anlamda algılamamanızı temenni ediyorum. Çünkü natroda yada başka yerde host,sunucu ne kadar güvenli olursa olsun scriptinizda açık mevcut ise sunucuyu ele geçirmedende shell ile admin panele girilebilir index dosyası silinebilir vs. bunların bir çok yolu mevcut ki bir siteyi hacklemek için direk sunucusuna girmekte gerekmez kolay tahmin edilebilir şifreler dahi kısa sürede bulunabilir ve yine site üzerinde işlemler yapılabilir böylelikle natroda geçilmiş olur.

Ek Olarak: https://wmaraci.com/forum/wordpress/sitenin-altina-haberim-yokken-yazi-eklendi-olabilir-acil-yardim-315444.html bakın bu konuya arkadaş natro diye bahsetmiş host firmasından.

joduska joduska Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek 3D CG Artist
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 233
  • Beğeniler 76 / 54
  • Ticaret 2, (%100)

MIRILTI adlı üyeden alıntı

8 sene biraz boş uğraşmışsınız o zaman :) bu cümlemi kötü anlamda algılamamanızı temenni ediyorum. Çünkü natroda yada başka yerde host,sunucu ne kadar güvenli olursa olsun scriptinizda açık mevcut ise sunucuyu ele geçirmedende shell ile admin panele girilebilir index dosyası silinebilir vs. bunların bir çok yolu mevcut ki bir siteyi hacklemek için direk sunucusuna girmekte gerekmez kolay tahmin edilebilir şifreler dahi kısa sürede bulunabilir ve yine site üzerinde işlemler yapılabilir böylelikle natroda geçilmiş olur.

hocam gerçekten gülerek okudum :) servera girildiği zaman öyle shellimi atayım çıkayım olayı yok. 100 Çeşit shell var. Biz config dosyasını okuyup mysql bağlanıp adminin sifresini md5 ile crackler zaten admin paneli üzerinden çok rahatça siteye girebilirdik. Benim kastım "Serveri Geçmek". Bu tabirde iki şey var. Bir siteye hemen r57 c99 atıp girmek var, birde o shelli attığınız halde o sunucuyla hiç bir iletişim kuramamak var. Öyle "shell ile admin paneline girip index dosyası silinir" o ayrı bi olay zaten yukarıda açıkladım. admin sifresini bulup girebilirim zaten. Ama natro'nun sunucularına shell atıldığında hangi dosya hangi dizin olursa olsun tüm izinler kapalı. Bir alt konuma geçmekten tutun, en ufak dosyayı düzenlemeye bile izin vermiyor. Natro'da birsürü hostingim var, isterseniz shell atıp reserve ip ile öğretebilirsiniz bana sunucu nasıl geçiliyor?

Cümlelerimi yanlış anlamamanız dileğimle.
melankolia

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al