Burayı editlemiştim. Sonra cevap vermek için. Şimdi size kısa birşey söyleyeceğim:
BUNLAR TAMAMEN BOŞ İŞLER. Kafanızı bu işlere boşu boşuna yormayın. Siz Google'ı cahil mi sanıyorsunuz? Şuan 160 küsür mesaj olmuş. Birçok kişi kazanç umudu ile sazan gibi atladı. Hemen Blogger'a girip blog oluşturdu, hatta bloglar oluşturdu. Ancak şunu söylemeliyim ki hayalinizdeki kazancı buradan elde edemeyeceksiniz. Onca kişi bu yazıları sitesine ekleyecek ve hepsi "0" özgün. Google'da bunu yiyecek ve siz para kazanacaksınız. Çok hayalperest olmayın.
Bunun gibi gereksiz işlerde zamanınızı harcayacağınıza emek verip güzel işler ortaya koyun. Emin olun ki hakkınızla güzel paralar kazanabilirsiniz. "Emeksiz ekmek olmaz" derler. Burada emek felan yok. Kendinizi kandırmayın. 10 dakikalık iş yapıp onca para beklemek çok ironik geliyor bana.
Allah bu dünyada çalışan insana rızkını veriyor. Zaman çok önemli hepimiz için. Ve şunu biliyorum ki: forumun büyük bir kısmı gençlerden oluşuyor. Gençliğinizin tadını çıkarın. İleride zaten çalışmak şart olacak. Bu dönemde amacınız öğrenmek olsun...