Dekorasyon sitesi , sırf görsellerden hit çekmek için , benim bu tarz sitem vardı , bu forumdan satın almıştım , 2-3 ay kadar adense den aylık 300-400 tl gibi kazandırdı, aslında aldığımda site adense banlıydı , ben yeni bir site açıp buraya yönlendirme yapmıştım , bu şekilde hitler devam etti günlük 2.5-3k hit , sırf görsellerden geliyordu , 2-3 ay sonunda adensem banlanmadı ama site google indexlerden düştü , google siteyi ; fazla değerli olmayan veya tamamen değersiz boş içerik şeklinde spama çekti , (Bu sitenin büyük bölümünün, kullanıcılara pek değer katmayan düşük etkili iştirak sayfaları, çerez kesici siteler, köprü sayfalar, otomatik olarak oluşturulan içerik veya kopyalanmış içerik gibi) düşük kalitede veya sığ sayfalardan oluştuğu anlaşılıyor. )
şimdi googleden hit gelmediği için farklı reklam araçları ilede nekazanılır bilemem ,
bu şekilde satılan baska bir siteyide aldım bu forumdan yine almanca dekorasyon sitesi , o sitede 2. gününde tamamen indexten silindi,
bu işin özel botu var , bot ile istediğin görselleri googleden çekiyorsun , dekorasyon , olur araba olur ,**** , .. aklına ne gelirse ,