-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kaynak
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Renkli bir Admin içerik sistemi login
Eleştirlerinize göre edit olucaktır...
Eğer sen bir melodi olsaydın,...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
göz yorucu bi görüntüsü var o 2 kareden çapraz olanını kaldırırsan daha güzel olur :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kaynak
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
Ticaret
, (%)
biraz karısık olmus ama gizeminiz güzel :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kaynak
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
karısıklık tagımından olsa gerek :) tesekkur ederım daha sonra kullanılmamıs temalarımdan bırını paylasıcam sızlerle sıte teması olarakmı yapsam admın panelmı yapsam kararsısızm amabı ıcerık sıstemıne edıtleme ısını yapıcak kısı sanslı olucak :)
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Biraz göz yorucu olmuş bencede.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kaynak
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Evet bıraz tarz meselesı gıbı olmus tarzımı degıstırmem gerek...:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Hocam güzel olmuş fakat admin paneli sonuçta girecek insan sayısı az oldugu için pek şatafatlı olmuş.Ellerinize sağlık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
webdesign and software
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gençler tasarımlarda biraz daha kendinizi geliştirmeniz lazım photoshopta hazır shapeslerden brushlardan kurtulun bu tasarım için söylemiyorum bu forumda yapılan neredeyse çoğu grafik işlerinde abartılmış çizimler,biraz daha web3'e yatkın ve daha creatif tasarımlar yapmanız sizin yararınıza olacaktır zira böyle bir admin panelini sizden başkası görmek istemez diye düşünüyorum ayrıca şu ingilizce uslub merakından vaz geçemiyorsanız ya herşeyi ingilizce yapın yada hiç yapmayın zira 'Professional themes in Advanced Management System' ve hemen yanındaki 'her hakkı saklıdır!' sizi daha çok amatörleştiriyor 'all rights reserved' olacaktı, görüşlerimi bildirmek istedim umarım beni yanlış anlamazsın güzel kardeşim bu eksiklikler seni daha iyi yapacaktır, daha iyi çalışmalara :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kaynak
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Yiğit Yıldırım adlı üyeden alıntı
Gençler tasarımlarda biraz daha kendinizi geliştirmeniz lazım photoshopta hazır shapeslerden brushlardan kurtulun bu tasarım için söylemiyorum bu forumda yapılan neredeyse çoğu grafik işlerinde abartılmış çizimler,biraz daha web3'e yatkın ve daha creatif tasarımlar yapmanız sizin yararınıza olacaktır zira böyle bir admin panelini sizden başkası görmek istemez diye düşünüyorum ayrıca şu ingilizce uslub merakından vaz geçemiyorsanız ya herşeyi ingilizce yapın yada hiç yapmayın zira 'Professional themes in Advanced Management System' ve hemen yanındaki 'her hakkı saklıdır!' sizi daha çok amatörleştiriyor 'all rights reserved' olacaktı, görüşlerimi bildirmek istedim umarım beni yanlış anlamazsın güzel kardeşim bu eksiklikler seni daha iyi yapacaktır, daha iyi çalışmalara :)
Güzel eleştirleriniz tesekkur ederim...Zira dedıgız gıbı elestırılmek kotu bır sey degıl bunun kanaatindeyim hiç önemli degıl herturlu elstırıye acıgım
Elimde bir web arayüz tasarmı var suan o bıttıkten sonra dusuncelerınızı Gorsele aktarıp huzurunuza sunmak gayretını en kısa surede gosterecegım...
Ek Olarak:
Tesekkur ederım ali kardesm saolasın eksık olma...