Evet kesebilirsiniz . Hepsiburada.com üzerinden gelen faturalarda şirket adı başkadır örneğin .
Evet çoğu e-ticaret sitesi başka şirketler üzerinden fatura kesiyor.
Ek Olarak:
Merhaba, ürünleriniz tam olarak nedir acaba?
Aslında baya birşey var fakat jeneratör, tarım makineleri ve şuradakiler sitemizde satacağımız şeylerden bazıları: http://www.evidea.com/bahce-makinalari/c/93
Ek Olarak:
Domain adı ile şirket adı birbirini tutmak zorunda değil. İletişim bilgilerinde firmanın isminin alması gerekir ama sanalpos alırken payu veya iyzico - banka hangisine başvursanız sizden şirket belgeleri talep edecektir.
Size tavsiyem eğer bir limited,şahıs veya aş. kuruluşunuz varsa. Nic.tr'den com.tr adresini alın hem daha güvenilir, hem daha yasal bir görünüm kazandırır.
İnsalarda git gide com.tr güven artmaya başladı. Belgeler ile alınabildiği için güven daha fazla
Size tavsiyem eğer bir limited,şahıs veya aş. kuruluşunuz varsa. Nic.tr'den com.tr adresini alın hem daha güvenilir, hem daha yasal bir görünüm kazandırır.
İnsalarda git gide com.tr güven artmaya başladı. Belgeler ile alınabildiği için güven daha fazla
limited şirketi hocam, com.tr felan basit iş fakat şöyle düşünüyoruz. Limited şirketimizde asıl olarak sattığımız şeyler olan tarım makineleri, jeneratörler vs. satacağız. birde ayrı olarak bir sitede kendim ürünler satmak istiyorum.
yani bir yanda limited şirketimizin adı olan cakmaklarmakine.com.tr'den dediğim ürün çeşitlerini, başka bir adlada atıyorum satiyorum.com alan adıyla hediyelik eşya vs. satmayı düşünüyorum. yani 2 farklı e-ticaret sitesi olacak. 2'si içinde tek bir şirket üzerinden fatura kesmem mümkünmüdür?