-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Yeni kuracağımız vps firması için güzel bir isim aramaktayız, bir elin nesi var iki elin sesi var diyerek uzun zaman düşündüğümüz halde güzel bir isim bulamadığımız için siz değerli forum üyelerimizden destek alabiliriz diye düşündük. İstediğimiz isim tamamen ingilizce olacak güzel bir beyin fırtınası ile yardımlarınızı bekliyoruz.
Kendimize özel anlamsız özel isimler yerine, büyüklük ifade edecek kelimeler kullanmak istiyoruz.
Örneğin: mountain, ocean, universe, planet.. tabi bunları örnek olarak söylemek istedim, digital ocean gibi firmalar var iken aynı isimi tabi ki kullanamayız.. Bu tür büyüklük ifade edecek güzel isimler biliyorsanız yardımlarınızı bekliyoruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
teknosystem
teknotek
teknovps
vpsource
vpstime
teknosis
1 kişi bu mesajı beğendi.
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
mikrosis
vpshardware
servershoping
teknologicalserver
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Front-end Developer
-
-
Ad Soyad
U** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Senelerdir yurtiçi-yurtdışı sunucu, vps, hosting firmalarıyla çalışırım. Bir tanesinin Nuh'un Gemisi temasını kullandığını görmedim. Aslında iyi bir fikir.
Nuh'un Gemisi güveni temsil ediyor bir kere. O gemiye binen herkes hayatta kalıyor çünkü. İnternet siteleri de böyle. Sağlam altyapısı olmayan bir gemiye bindiklerinde her site alabora oluyor. Burada Nuhun Gemisi ile güven fikrini ön plana çıkarıp yaratıcı sloganlarla marka olunabilir.
Tabi isim bulmak da sıkıntı. Kıbrıs'ta Nuhun Gemisi oteli var, noahsark.com.tr'yi kullanıyor.
Noah, Nuh demek. Noah's "Nuh'un" deyip sonuna VPS, cloud, server ve bu işlerle alakalı bir kelime eklenebilir. Bu kelimeler gemiyle eş anlamlı olabilir, gemiyi çağrıştırabilir.
Fikir yani :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ceo - Founder
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam wubnetwork.com var hiç kullanmadım yanında frmwub.com ile beraber satıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Front-end Developer
-
-
Ad Soyad
U** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Steel kelimesi bence güzel bir kelime. İşinizle de uyuşuyor.
Siteyi de bu anlamda gri ve beyaz tonlar arasında yapabilirsiniz. Bu renk kombininde hem sadeliği, kaliteyi yakalamak mümkün, hem de yazılar ve görseller ön planda olur.
Ben beğendim :) Her şey gönlünüzce olsun inşallah.