omerenes kasver
Arkadaşlar kendi database oluşturmak basit, ilk önce google trends kısmından fransa ve almanya ülkerinde trend olan konulara bakıcaksınız başlıkta zaten anahtar kelimeler yazıyor oradaki anahtar kelimeleri not defterine yazıp not alacaksınız. Daha sonra "www.blogsbot.net" sitesine girip dili fransa veya almanya artık hangi ülkenin trend konusuna baktıysan dilini seçip yukarıyada not aldıgın anahtar kelimeden bir tanesini yazıcaksın alt kısımdada sayfa sayısını yazman için bir kutu var orayada 1,2,3 gibi sıralarsan baya bir içerik çıkarır karşınıza.

Resim boyutlarını falanda seçtikten sonra resimleri çek butonuna basıcaksınız aşağıda resimler çıkacak. Resimleri tikleyip seçtikten sonra çıktı ver'e bas direk. XML bulaşma sorunlu bende denedim yüklerken çok bekletiyor ve yüklemiyor. Normal çıktı alıp kodu Blogger'e girip yeni yazı yazma kısmına geliceksin yazı yazma kısmından HTML seçiceksin kodları oraya yapıştırıp normal görünüme geçtikten sonra yazının etiketlerini giriceksiniz. Resimleri çekmek için kullandıgın anahtar kelimeyide başlığa yazıcaksın. Bu şekilde tek tek konuları hazırla ve blogta yayınla 50 kadar bu şekilde içerik ürettiğinde blogger menüsünden>ayarlar>diğer kısmından bloğu dışa aktar diyip xml dosyanı indir bilgisayarına 2 tane daha blog açıp bilgisayarına indirdiğin xml dosyası(database) ni yeni açtığın bloglara "İçe aktar" kısmından yükleyip google getiri kullanarak işlemini tamamlıyacaksın. Database'nizi bu şekilde hazırlayabilirsiniz arkadaşlar. YTPara forumundada blogger bot programları yazanlar var baya iyi botlar gördüm fakat paralı satış yapıyorlar isterseniz bir bakarsınız. Benim bildiklerim bu kadar kolay gelsin.