-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
İ** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Arkadaşlar, aylık 1000 lira gibi bir bütçeyi yatırım amaçlı internet üzerinde kazanabileceğim bir iş - proje için ayırmayı düşünüyorum. Bu konuda mantıklı ve ciddi fikirlerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum. İnanıyorum ki yapacağımız beyin fırtınası etkili bir sonuç verecektir, vesselam..
Golsime
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Takılıyo
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%96)
Genel bilgi sitesi açıp hazır makale alarak ya da editör tutarak siteye sürekli güncel ve özgün içerik eklersen uzun vadede mutlaka kazanırsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
4-5 tane kadın ve moda sitesi açıp biraz sabredip dişini sıkarsan iyi paralar kazanabilirsin
http://www.seninfilminhd.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Selamlar,
Reklam bütçesi olarak bir ortaklık kurabiliriz. Hatta kendinizde bu reklam bütçesini yönetebilirsiniz.
Özellikle;
* Facebook
* Google Adwords
Alanlarında reklam bütçenizi kullanırsanız, sitemden elde edeceğimiz gelirin %40'ını sizle paylaşabilirim.
Şuana kadar ücretli üyelik başlatılmamıştır sitede, şayet anlaşırsak ücretli üyelikler başlatılacak ve kazancın %40'ını her ay sonu hesabınıza göndereceğim.
Not : Riski olan bir yatırımdır. Zira, belirttiğim gibi daha önce hiç ücretli üyelik yapılmadı sistemde. Fakat, dönüşleri ne kadar iyi olursa,alımlarda olur düşüncesindeyim. Site, 7 aylık olmasına rağmen, klasmanında en hızlı yükseliş sağlayan ve ilgi çeken sitelerden biridir.
Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Poker Automatics sistemine yatırım yapılabilir. Dünyada ve Türkiye'de popüler bir sistemdir.
Ben sistemde yaklaşık 5 aydır yatırım yapıyorum. 3000TL olarak başlamıştım. Kendi kazançlarımla ve referanslarla şuan toplamda 20.000TL'ye yakın yatırım bütçem var. Aylık kazancım 7000-8000TL arası oldu. Artarak devam ediyor. Hafta içi her gün sorunsuz ödeme alabiliyorum. Hayatınızı değiştirecek ve sizi ekonomik açıdan çok rahatlatacak bir sistem.
Facebook grubumda ödeme kanıtları mevcut:
https://www.facebook.com/groups/PokerAutomaticsTurkiye/
Site adresi:
www.pokeramtr.com
İyi kazançlar.
www.tvyarismabasvurulari.com | www.guzeltatlitarifleri.com | www.zardanya.com