EditorumORG adlı üyeden alıntı

Bak sana çıkılmayacak kız tiplerini sayayım, hepsini birer birer yazayım. Hepsinide yaşadım.


- staj yapan kızla çıkılmaz. Neden? İşe her gün etekle gitmeler, patronlar akşam yemeğe götürür, staj arkadaşlarıyla yemeğe çıkma.
- sosyal medya hesabı olan kız. (Özellikle tumblr) facebook'u es geç ve çıkacağın kız elini burnuna koyup fotoğraf falan çekiyorsa uzak dur. Zenginliğe ve popülerliğe önem verir. (Retrica siyah beyaz efekt)
- başka şehirli olan kız. Kız adanalıdır, mersinde oturuyordur ablası falan adanada oturuyordur. Hah gelip sana der ki; "aşkım biz bu hafta ablamlara gidecez" her hafta aynı sorun olur, kızla buluşamazsın.
- yanında her buluşmanıza bir kız getiriyorsa uzak dur.
- yakın bi kankisi bulunuyorsa sürekli onlara kalmaya gidiyorsa uzak dur.
- sana; "ölürüm, senin yüzünden hastaneye yattım" diyen bi kız olursa mümkün mertebe uzak dur, acındırma.
- babası subay, asker, kamyoncu uzak dur.
- seni abisiyle tanıştırıyorsa uzak dur.
- sana her kavganızda; "seni sevmesem ben niye bunları yapayım" diyen kızdan uzak dur.

Daha ne sayayım en iyisi sen kendine asosyal bir kız bul, ne varsa asosyal kızlarda var. Ne gezme derdi, ne etek giyme derdi hiç bir şey yok.

Allah'ın yunmadığı gelir sonra sana laf sokmaya çalışır, dikkatli ol derim. Havalar hiç yeni bir sevgili için uygun değil daha doğrusu bu yıl yeni sevgili için hiç iyi değil. Ha ne olur biliyormusun? Elinde iPhone, ayağında nike airmax, vücudun kaslı, saçların desen son moda heh işte senin bu haline her kız yanaşır. Kafa yapısı bu abi kızların, daha fazla ileriye çıkmıyor. Gitmeyen motor gibi, 80'i geçmeyen tofaş gibi.

Öldürdün bizi de ama :)