lostyazilim

Seo Seo Dedikleri Ne ki ?

21 Mesajlar 2.518 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)
Rekabeti yoğun olmayan kategorilerde kendi SEO çalışmanızı kendiniz yaparsınız. Rekabet ve her sıranın binlerce dolara denk geldiği sektörlerde öyle olmuyor maalesef.
Geçenlerde burada bir üye, satın aldığı SEO paketini paylaşmıştı. İçeriğine baktım. Çoğu çöp site. Kategoriyle alakasız.
SEO alırken çok basit bir yöntem var. SEO kelimesinde eğer paket satan ilk 3 sayfadaysa gözün kapalı alabilirsin. Kendi SEO kelimesinde kendine hayrı olmayan adamdan sana bir hayır gelmez zaten.
Forumlardan topladıkları yüksek PR, DA - PA siteleri bir araya getirip satan çoluk çocuğa da kaptırmayın artık paranızı.
Her otoriter site, sizin sitenize olumlu etki edecek diye birşey yok. Kategorinizden alın.
Zaten bir siteye belli bir süreden önce backlink çalışması yapılmaz. Yapılıyorsa da bu zamana yayılır. Adam siteye aynı anda gömüyor linkleri. Site kıpırdıyor biraz. Sonra linklerin faydası geçmeye başlayınca sen bir daha paket almak zorunda kalıyorsun. Bu iş uyuşturucu gibidir. Alıştırırsan hep ister.

2016'da en iyi yöntem otoriter sitelerden tanıtım yazısı almaktır. Linkle vs. ile uğraşmayın. Ayda 1 defa ücret ayırın ama ne kadarına bakmadan gidin otoriter sitelere birkaç tane tanıtım yazısı verin. 6 ayda o site nereden nereye geliyor görün.
Skaylet

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

samdilli samdilli WM Aracı Telefon Onaysız
  • Üyelik 17.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Reklam Ve Pazarlama
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 1240
  • Beğeniler 439 / 366
  • Ticaret 36, (%100)
NK1864 Hocam bu dedikleriniz doğru olabilir. Ama benim sorum şu bu kadar para isteyen adamlar ne yapıyor seo olarak ?

cagatayguney cagatayguney WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 16.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İnternet Reklam Danışmanlığı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** G**
  • Mesajlar 523
  • Beğeniler 121 / 120
  • Ticaret 21, (%100)
Backlink satıcılarıyla , seoları karıştırmayalım bence :) Mesela ben çok link almam , rakiplerime göre alırım. Patronumu mutlu ederim :D
samdilli

kişi bu mesajı beğendi.

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)
samdilli senin yapmaya üşendiğin şeyleri yapıyor. özet olarak bu.

Şimdi düşün ki News'e site sokacaksın. Bunun editör masrafı var. Uygun tema seçimi var. İçeriklerin SEO kurallarına uygun olarak girişi var. İkili ilişkilerle senin daha pahalıya tek tek alacağın tanıtım yazılarını uygun fiyattan kendine kar marjı da oluşturacak şekilde almak var. vs.vs.vs.

Şimdi sen dersen ki ben bunları yaparım: sitemi de News'e sokarım, o zaman kimseye ihtiyacın olmaz. Vaktim yok, anlamıyorum ya da ben yapsam daha pahalıya patlar dersen de verirsin birine. Senin için daha uyguna bu işi yapar. Belki SEO'cu senden aylık atıyorum 1.000 TL ister ama işini iyi yapan biriyse emin ol sen onun yaptığını 1.000 TL'ye kurtaramazsın.

Bu örneği SEO tekniklerine girmemek için benzer yoldan verdim. Şimdi burada kimse SEO çalışmalarının evrelerini yazmaz haliyle :)
Seobaz samdilli TamirServis

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

justwatch justwatch WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek yazılım mühendisliği
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 89
  • Beğeniler 3 / 12
  • Ticaret 1, (%100)
bu link alma meselesi yabancı sitelerden olsa olur mu tr sitenin bir farkı var mı
samdilli

kişi bu mesajı beğendi.

Cathy Cathy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek e-ticaret
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 151
  • Beğeniler 37 / 27
  • Ticaret 5, (%100)
Seo bence insanin kendine yakisani giymesidir

Şaka bir yana seoculara para kaptırmayın gidin 300tl civari bayilacaginiza 2 3kaliteli siteden tanitim yazisi backlink alin gorerek alin durmadan kendi sitelerinden reklam cikan seoculardan degil sonra ver bide adwords ve facebook reklam tumblrlede imleme yap tamamdir hedef kitle onemli afiyet olsun
samdilli

kişi bu mesajı beğendi.

Crewx Crewx Mr.Whale Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Software Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 3706
  • Beğeniler 1310 / 1310
  • Ticaret 152, (%100)
Seo dediğin sürekliliktir,emektir,devamlılıktır,tecrübe gerektirir,strateji meselesidir. Öyle habire paket almakla olmaz.
samdilli

kişi bu mesajı beğendi.

anonymated anonymated Webnoloji.net Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Teknoloji ve Psikoloji
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)
SEO kaliteli içeriktir. Gerçek SEO, bana göre manipüle edilemeyen bir şeydir. Mesela bir site daha iyiyse diğer site daha kötüyse backlink aldı diye üste çıkmamalı.

Kaiteli içerik.
Site içi SEO.
Hız.
Profesyonellik.

Demeye çalıştığımı tam anlatabildim mi bilmiyorum. Yalnızca 1 kez backlink paketi alan biri olarak birçok kaliteli kelimede ilk sayfadayız.

İşini iyi yap, gerisi gelir.
samdilli

kişi bu mesajı beğendi.

TRomantik TRomantik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek EmpowerSP
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 392
  • Beğeniler 119 / 188
  • Ticaret 21, (%100)
Bu forumda gördüklerinin hiç birisi seo değil, hepsi yalan.
seo = düzen ve istikrar.
bağlı olduğumuz arama motorunun kurallarına uyarak düzenli ve istikrarlı bir şekilde adım atmak en iyi seodur.
samdilli

kişi bu mesajı beğendi.

EmpowerSP.Com | Ahrefs & SemRush & Moz & Majestic ve daha fazla araç TEK FİYATA: 120TL

berkakalinn berkakalinn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1723
  • Beğeniler 159 / 334
  • Ticaret 39, (%97)
editt//

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al