-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Rekabeti yoğun olmayan kategorilerde kendi SEO çalışmanızı kendiniz yaparsınız. Rekabet ve her sıranın binlerce dolara denk geldiği sektörlerde öyle olmuyor maalesef.
Geçenlerde burada bir üye, satın aldığı SEO paketini paylaşmıştı. İçeriğine baktım. Çoğu çöp site. Kategoriyle alakasız.
SEO alırken çok basit bir yöntem var. SEO kelimesinde eğer paket satan ilk 3 sayfadaysa gözün kapalı alabilirsin. Kendi SEO kelimesinde kendine hayrı olmayan adamdan sana bir hayır gelmez zaten.
Forumlardan topladıkları yüksek PR, DA - PA siteleri bir araya getirip satan çoluk çocuğa da kaptırmayın artık paranızı.
Her otoriter site, sizin sitenize olumlu etki edecek diye birşey yok. Kategorinizden alın.
Zaten bir siteye belli bir süreden önce backlink çalışması yapılmaz. Yapılıyorsa da bu zamana yayılır. Adam siteye aynı anda gömüyor linkleri. Site kıpırdıyor biraz. Sonra linklerin faydası geçmeye başlayınca sen bir daha paket almak zorunda kalıyorsun. Bu iş uyuşturucu gibidir. Alıştırırsan hep ister.
2016'da en iyi yöntem otoriter sitelerden tanıtım yazısı almaktır. Linkle vs. ile uğraşmayın. Ayda 1 defa ücret ayırın ama ne kadarına bakmadan gidin otoriter sitelere birkaç tane tanıtım yazısı verin. 6 ayda o site nereden nereye geliyor görün.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İnternet Reklam Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
Ç** G**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Backlink satıcılarıyla , seoları karıştırmayalım bence :) Mesela ben çok link almam , rakiplerime göre alırım. Patronumu mutlu ederim :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
yazılım mühendisliği
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bu link alma meselesi yabancı sitelerden olsa olur mu tr sitenin bir farkı var mı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Seo bence insanin kendine yakisani giymesidir
Şaka bir yana seoculara para kaptırmayın gidin 300tl civari bayilacaginiza 2 3kaliteli siteden tanitim yazisi backlink alin gorerek alin durmadan kendi sitelerinden reklam cikan seoculardan degil sonra ver bide adwords ve facebook reklam tumblrlede imleme yap tamamdir hedef kitle onemli afiyet olsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Seo dediğin sürekliliktir,emektir,devamlılıktır,tecrübe gerektirir,strateji meselesidir. Öyle habire paket almakla olmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
SEO kaliteli içeriktir. Gerçek SEO, bana göre manipüle edilemeyen bir şeydir. Mesela bir site daha iyiyse diğer site daha kötüyse backlink aldı diye üste çıkmamalı.
Kaiteli içerik.
Site içi SEO.
Hız.
Profesyonellik.
Demeye çalıştığımı tam anlatabildim mi bilmiyorum. Yalnızca 1 kez backlink paketi alan biri olarak birçok kaliteli kelimede ilk sayfadayız.
İşini iyi yap, gerisi gelir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
EmpowerSP
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Bu forumda gördüklerinin hiç birisi seo değil, hepsi yalan.
seo = düzen ve istikrar.
bağlı olduğumuz arama motorunun kurallarına uyarak düzenli ve istikrarlı bir şekilde adım atmak en iyi seodur.
EmpowerSP.Com | Ahrefs & SemRush & Moz & Majestic ve daha fazla araç TEK FİYATA: 120TL