lostyazilim
tr.link

1 Organik Hit İçin Kaç Kuruş Öderdiniz?

16 Mesajlar 2.473 Okunma
lstbozum
tr.link

UrcBilisim UrcBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)
aHocam kusura bakmayın ama boş konuşmuşunuz. Bu işi ne kadar biliyorsunuz bilmiyorum ama, buradaki en büyük kazanç sitenin değerini google gözünde yükseltmek, kısa sürede bi yere getirmeye çalışmaktır. Ben konumun başında bazı şeylerin googlede faydalı olması amacıyla dıye yazmışım. Ortalama oturum süresi, siteden çıkma, oturum başı sayfa görüntüleme. Biz bu şekilde bir dayanışma gurubu kurduk ve benim ortalama sitede kalış süresi 14.5 dk. Şimdi video vb dışında olan sitelerin değerlerine bir bakın derim. Bu süre küçümsenecek birşey mi? Ve oturum başı 12 sayfa görüntülemesi. Ve %7.6 hemen çıkma oranı. Ücretsiz arkadaşlarla kendi aramızda yapıyoruz. Mantık bu daha anahtar kelime + site ismi ile aranarak giriliyor buda google gozunde sitenin o anahtar kelime hakkında kapsamlı bilgi sunduğu izlenimi veriyor. Sizin 1k hite vereceğiniz 1.5 tl farklı platformalr ile gönderiliyor bu öyle bir sistem değil vs neyse yormayalım birbirimizi anlamışınızdır umarım kolay gelsin.

wmaraci
reklam

pg13 pg13 Xcode. Kullanıcı
  • Üyelik 01.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek BilişimTeknolojileri Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 321
  • Beğeniler 72 / 101
  • Ticaret 11, (%100)
ciddiye alıp cevap yazdığıma pişman ettiniz. size kolay gelsin.
samdilli

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)
sizede pişman edilecek birsey yok bu trip neyın nesidir? Siz o fiyat bile cok, bilmem nedir macera baslamadan bitti vs dediniz tepki vermedim trip nedir anlamadım neyse lütfen yorum yapmayın iyi aksamlar

Oguzsurucu Oguzsurucu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** S**
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 3 / 20
  • Ticaret 1, (%0)
1k 30 Tl mi o parayı ödeyecek bi şapşik bulursanız bana da gönderin :)
pg13

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)
Ne demek şapşik? Sen bul 1000 doğal hiti tamamen elle yapılacak ben ayda 5-6 kez alayım senden. Buyur o şapşik benim. Yahu ne anlamaz insanlarsınız ben anlamıyorum. Bir siteye 1000 farklı insan girecek. Hesap ortada o kişi 1 siteye girip 15 dk yırtınıp 0,03 kuruş alacak. Mantıksız hesaplarla geliyor birde dalgaya alıyorsunuz. Ben paranın hepsini bu kişilere vermiş olsam site başı 3 kuruş kazanmış olacak. Şimdi mantıksız hesaplarla geldiğinizi şöyle bir hesapla anlatayım konudan uzak durmaya çalışıyorum çünkü içine etmeye çalışan cocukca yorum yapanlar oluyor..

Adwordstan en b..tan yazınıza konunuza hit almak isteseniz neredeyse 0.05 kuruştur. Diyelim ki aldınız. Bu kişi sitenizde kaç dk duracak? Kaç sayfa gezinecek? Ve bu girişin google sıralamasına katkısı yok denecek kadar az olacak.
Benim dediğim yöntemde adam 3 kuruşa girecek. Aramayı googleden anahtar kelimeniz + site adı kullanarak yapacak. 15-20 dk sitenizde her 3-4 dk da bir gezinecek. Yani 4 dk kadar bir konuda kalıp 4-5 sayfa görüntüleyecek. Bu bin kişi tek tek bu şekilde girecek senin benim googlede birsey aradığım gibi. Tamamen doğal yollarla. Herhangi bir linke bile tıklamadan girecek. Olay bu. Ben bu işi büyük boyutlara taşıyıp kazanmak istedim ama zor gözüküyor. Bu işin taşeronluğunu yapmak, aynı zamanda engellilere yaptırarak onlarında kazanmasını sağlamak amacı ile. 2 kuruş onlara 1 kuruş bana ki kişi sayısı cok olunca benımde kazancım cok iyi olacaktı. Ancak bunun için günlük yüzlerce müşterimin olması gerekiyor ki evet bu fiyatlarla büyük projelerle ugrasan seocular vsler gelirdi yani o kişilere aylık bin tl kazandırmam gerekir ki zor gözüküyor.

Buyur basit bir örnek kendi sitem. Şimdi diyebilir misin bu veriler çok kötü yararsızdır diye? Ki google bu yöntemle siteni yükseltmez diye.

Ek Olarak: ort oturum süresi 13.49 hemen cıkma %3 oturum başı 8 sayfa goruntulenmesı vs. NEYSE ARKADAŞLAR DÜŞÜNDÜĞÜM PROJENİN BU ŞARTLARDA UYGUN OLMAYACAĞI KANAATİNDEYIM O YUZDEN DEĞERLİ YORUMLARINIZA CEVAP VEREMEYECEM

kayihan kayihan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek web master
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 104
  • Beğeniler 1 / 6
  • Ticaret 7, (%100)
adhood 1000 tık sosyal medya hiti 4 tl

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al