-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
61, (%95)
aHocam kusura bakmayın ama boş konuşmuşunuz. Bu işi ne kadar biliyorsunuz bilmiyorum ama, buradaki en büyük kazanç sitenin değerini google gözünde yükseltmek, kısa sürede bi yere getirmeye çalışmaktır. Ben konumun başında bazı şeylerin googlede faydalı olması amacıyla dıye yazmışım. Ortalama oturum süresi, siteden çıkma, oturum başı sayfa görüntüleme. Biz bu şekilde bir dayanışma gurubu kurduk ve benim ortalama sitede kalış süresi 14.5 dk. Şimdi video vb dışında olan sitelerin değerlerine bir bakın derim. Bu süre küçümsenecek birşey mi? Ve oturum başı 12 sayfa görüntülemesi. Ve %7.6 hemen çıkma oranı. Ücretsiz arkadaşlarla kendi aramızda yapıyoruz. Mantık bu daha anahtar kelime + site ismi ile aranarak giriliyor buda google gozunde sitenin o anahtar kelime hakkında kapsamlı bilgi sunduğu izlenimi veriyor. Sizin 1k hite vereceğiniz 1.5 tl farklı platformalr ile gönderiliyor bu öyle bir sistem değil vs neyse yormayalım birbirimizi anlamışınızdır umarım kolay gelsin.
pg13
Xcode.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
BilişimTeknolojileri Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
ciddiye alıp cevap yazdığıma pişman ettiniz. size kolay gelsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
61, (%95)
sizede pişman edilecek birsey yok bu trip neyın nesidir? Siz o fiyat bile cok, bilmem nedir macera baslamadan bitti vs dediniz tepki vermedim trip nedir anlamadım neyse lütfen yorum yapmayın iyi aksamlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
O** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
1k 30 Tl mi o parayı ödeyecek bi şapşik bulursanız bana da gönderin :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
kayihan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
web master
-