Ne demek şapşik? Sen bul 1000 doğal hiti tamamen elle yapılacak ben ayda 5-6 kez alayım senden. Buyur o şapşik benim. Yahu ne anlamaz insanlarsınız ben anlamıyorum. Bir siteye 1000 farklı insan girecek. Hesap ortada o kişi 1 siteye girip 15 dk yırtınıp 0,03 kuruş alacak. Mantıksız hesaplarla geliyor birde dalgaya alıyorsunuz. Ben paranın hepsini bu kişilere vermiş olsam site başı 3 kuruş kazanmış olacak. Şimdi mantıksız hesaplarla geldiğinizi şöyle bir hesapla anlatayım konudan uzak durmaya çalışıyorum çünkü içine etmeye çalışan cocukca yorum yapanlar oluyor..
Adwordstan en b..tan yazınıza konunuza hit almak isteseniz neredeyse 0.05 kuruştur. Diyelim ki aldınız. Bu kişi sitenizde kaç dk duracak? Kaç sayfa gezinecek? Ve bu girişin google sıralamasına katkısı yok denecek kadar az olacak.
Benim dediğim yöntemde adam 3 kuruşa girecek. Aramayı googleden anahtar kelimeniz + site adı kullanarak yapacak. 15-20 dk sitenizde her 3-4 dk da bir gezinecek. Yani 4 dk kadar bir konuda kalıp 4-5 sayfa görüntüleyecek. Bu bin kişi tek tek bu şekilde girecek senin benim googlede birsey aradığım gibi. Tamamen doğal yollarla. Herhangi bir linke bile tıklamadan girecek. Olay bu. Ben bu işi büyük boyutlara taşıyıp kazanmak istedim ama zor gözüküyor. Bu işin taşeronluğunu yapmak, aynı zamanda engellilere yaptırarak onlarında kazanmasını sağlamak amacı ile. 2 kuruş onlara 1 kuruş bana ki kişi sayısı cok olunca benımde kazancım cok iyi olacaktı. Ancak bunun için günlük yüzlerce müşterimin olması gerekiyor ki evet bu fiyatlarla büyük projelerle ugrasan seocular vsler gelirdi yani o kişilere aylık bin tl kazandırmam gerekir ki zor gözüküyor.
Buyur basit bir örnek kendi sitem. Şimdi diyebilir misin bu veriler çok kötü yararsızdır diye? Ki google bu yöntemle siteni yükseltmez diye.
Ek Olarak: ort oturum süresi 13.49 hemen cıkma %3 oturum başı 8 sayfa goruntulenmesı vs. NEYSE ARKADAŞLAR DÜŞÜNDÜĞÜM PROJENİN BU ŞARTLARDA UYGUN OLMAYACAĞI KANAATİNDEYIM O YUZDEN DEĞERLİ YORUMLARINIZA CEVAP VEREMEYECEM