Arkadaşlar böyle sitelere itibar etmeyin tamamen sizleri dolandırmak kandırmak amacıyla böyle yapıyorlar. Yani telif hakkına girdiğinizi size bildirdiklerinden 7 gün içerisinde fotoğrafı kaldırdığınızda emin olun ki sorun çıkmayacaktır. Gerisi boş muhabbet, gelen mailleri dikkate almayın. Büyük firmalar bile telif hakkı alırken, sizin almanız çok normal. Büyük firmalarda uyarıyı aldığında lisansını satın alıyor veya kaldırıyor. Dediğim gibi siz kaldırın ve gelen maillere kulak asmayın. Bazı firmalar isim vermiyorum bilmeyen arkadaşları, yasal yollara başvuracağız gibisinden korkutup ücret talep etmek istiyorlar. Yasal hakkı mevcut fakat sizinde kaldırma hakkınız mevcut 7 gün içerisinde kaldırırsanız problem çıkmaz. Zaten lisansın ona ait olduğuna dair resmi bir evrak lisans v.s size gönderilmedi. Sizinde bunları talep etme hakkınız mevcut. Siz işi uzatmadan kaldırın resmi, eğer tekrar mail gelirse ben lisansı olan fotoğrafı xxx sitemden kaldırdım diyin. Siz ne istiyorsanız onu yapın dediğinizde zaten birşey yapamayacaklarını anladığınızı onlarda anlayacaklardır. Benimde mail adresime böyle mesajlar geliyor, dediğim adımları uyguluyorum. Geri dönüş yapan olmuyor zaten :) Kolay Gelsin, İyi Forumlar, İyi Günler.
yigitcankus
agdairstudio