Buğrahan adlı üyeden alıntı

C-Uruc
BCanKARA
Bence siz konuyu yanlış anladınız. Ben adamlara çalın dolandırın demiyorum ama çevrenden 1 kişi tıkladı diye bunu büyütmeye gerek yok burada konu bunun üstüne adamın belki de gerçekten ilgisini çekti tıkladı bilemeyiz. Kimisi de denildiği gibi destek olma amaçlı tıklayabilir bu reklama, ne yapalım yani bize destek olmaya kalktı diye adamı mı suçlayalım? hadi çözüm getirin buna.
Adsense bu sebepten banlanmaz kendi reklamınıza tıklamıyorsunuz eğer başkası tıkladığı için ban olsa ortada hesap kalmazdı herhalde sayın C-Uruc birde gelip ağlayanlar var demişsiniz. Konu sahibi kendi reklamına tıklamaktan bahsetmiyor dışarıdan gelen tıklamadan bahsediyor zaten.
Kendim Adsense kullanıcısıyım 600K da Sayfa izlenimi var, şükür 20 30 bir şeyler geliyor günlük. Yani bizde kimseyi dolandırın diye gaza getirmiyoruz, yani konuyu yanlış anlayarak hemen dine kitaba bağlamaya gerek yok.

dine kitaba bağlamadım da, ayrıca neye bağlayacam hocam? Vicdani de, insani de ve inancım açısından da etik bulmuyorum dedim. Burada 3 duyguya inanca vurgu yaptım. Sizinde din kitap kısmını buradan cımbızla çekmenize gerek yok. Hayırlı günler meşgulum cevap veremeyebilirim.