BCanKARA
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba,
Arkadaşlar bir çok yerde gördüğüm şey dikkatimi çekti. Bazı insanlar beğendikleri içerikleri değerlendirmek adına yayıncının adsense reklamlarına tıklıyor. Birbirimize destek olmak belki çok güzel bir şey fakat öte yandan verdiği reklama çöp bir tıklama ile tıklanan adamın parası ne olacak? :) O da insan değil mi? :eek:
Not: Bunun sonucunda yayıncı yarar sağlarken reklam veren ise zarar görüyor. Bu durumda belki de reklam veren istediği sonucu elde edemeyince tekrar reklam vermiyor. Bu da sonunda dönüp dolaşıp yayıncıyı vuruyor. Acaba yaptığımız şeyler kelebek etkisi ile nelere sebep oluyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Logistics & Transportation
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Saçma malesef. Reklam verenler o reklamları birbirimize destek olalım diye vermiyor. Bunu da düşünmek lazım :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Google sorunu değil vicdanınızın sorunu
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
eticaret
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Unutulan birşey varki konu sadece tıklamak değil, tıklayan kişi sonrasında ne yapıyor? Reklam verene yararı oldu mu o tıklamanın? Bunlar kilit noktalar. Sahte tıklama ile yoluna devam edenler günün birinde Google tarafından engellenmeye mahkumdur ve birçok örneğini de zaten gördük ve görmeye devam ediyoruz. Az kazanıp öz kazanmak bence daha güzel. Web sitem günde 0,5-1,5 arası adsense kazancı sağlıyor. Az gelebilir ama kafam rahat, banlanma korkum en minimum. Çünkü ne tıklıyorum ne tıklatıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Information Technology / OEM
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ben anlamıyorum usta, neyin kafası şimdi bu? Gören sanacak Google yada reklam veren firma size milyonlar kazandırıyor. Zaten bu pek sahte tıklamaya girmez, hepsini geçin siz o firmalar kazanmıyor mu sanıyorsunuz? Bakıyorum da herkes vicdan derdinde gören sanacak 8 yaşındaki kıza tecavüz ettiniz. O para zaten sizin hakkınız yani kimseyi dolandırmıyorsunuz ki. Benzer konu açan insan çok artık bir yerden sonra insan ya bunların tüm derdi bu mu şu dünyada diyor...
2 kişi bu mesajı beğendi.