-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Ev,Arsa,Araba Derken Gayrimenkulde bence Ticari yada uzun vadede gidipte 300 400 bin tl ye ev satın alınmaz en azından ben almam tabiki bu işin ticari kısmı eğer bu miktarda bir param varsa gider dükkan alırım 400 bin tl karşılığında alacağım kira ortalama aylık 3 bin tl civarıdır ama ev alırsam bu para ile karşılığı 1000 1500tl arası olur ayrıca kiracı maaş almaz ise ödeme sorunları yaşanır oysa iş yeri daha garanti kira açısından uzun vadede ölü denilecek şekilde paranız var ise arsa herzaman daha kazançlıdır ancak var olan paranızı hızlı şekilde geri almak istiyorsanız ev yada arsa almayın dükkan almanızı tavsiye ederim şu an etrafımda 2015 yılı içinde 4 adet ev satın alındı bir kıyaslama yapıyorum şimdi vakti zamanında aynı para ile yakın bir akrabama cadde köşe başında bir dükkan önerdim dükkanın değeri 140bin tl idi kendisi ev aldı o pra ile evi şimdi oldu 200 bin tl civarı bu evin kira değeri 1000 1200tl arasıdır ancak zamanında söylediğim dükkanı alsaydı şimdiki değeri 300 350 arası ve kirasıda 2500 3000tl civarıdır aradaki fark bu bunun gibi birçok örnek var birde yatırım olarak herkesin kendi civarında iş yapan mütahitler vardır bu ara emlak piyasası durgun var olan işler ağır işliyor sıkışan mütahit bulursanız araştırıp değerinden 50 100 milyar aşağı satın alıp bir süre bekledikten sonra güzel bir şekilde satabilirsiniz. Emlakçı yada bu piyasa içinde iş yapan biri değilim kendi görüşlerimdir ancak etrafımda emlak işi yapan ev alıp satanlar var
1 kişi bu mesajı beğendi.