rainwood bizde zaten bir firmayız.dileyen arkadaşlara vergi levhamızdan faturalarımıza kadar butun herseyi gosterebiliriz.
Belirtmekte yarar oldugunu dusunuyorum ilk oncelikle Cbaran bu gibi sistemlere senelik odemeli paketler ile baslarsanız kısıtlı bir halde yola devam edersiniz ve her gelistirme icin sizden belli bir ucret alırlar. onuda hesabınıza katınız. bu arada iyzicoda senelik ücret yok.

@rainwood acik kaynak kodlu opencart sistemlerde belkide sen gormemissindir ama ben senelik ciroları 4 milyon tl olan sitelerde gördüm. ne kadar pahalıysa o kadar guvenli ve özenli değil iş yapana bağlıdır bu konuda kanıt isterseniz size birkaç telefon numarası verebilirim.

Ben burda 30 TL ye paket satmamın nedeni ( hatta ve hatta ucretsiz islem yaptığım ve ücretsiz e-ticaret sitesi kurduklarımda var yazımı görüyorlarsa iştiraklerini beklerim ) insanlara aynı sistemi 1000-3000 TL arası rakamlara satıpta hiçbirşey yapmadan teslim edenlere inat yapılmış birşeydir.

Ben size paket satmak istemiyorum ben size yol yordam nedir onu anlatmak isterim.calismis oldugum siteleri burda soylemek istemem. ama dedigim gibi sorgulamak istenirse hepsini verip gorusmelerinide saglarim.