Şuan bende seo çalışmalarındayım buda önemli bir yatırım ve uzun zaman alıyor.
Ürünler hakkınızda sizin bilginiz var bu kadar güveniyorsanız fazla düşünmenize gerek yok, tam kararınızı verdiğiniz de bana pm atın. Ticimax den pazarlığa açık birinin numarasını atayım hem alış fiyatında hemde yıllık abonelikte pazarlık yapın emin olun indirim yaparlar.
Her şey gönlünüzce olsun, firma kurma - eticaret - seo konularında aklınıza takılanları sorun yardımcı olayım, konularda referans da verebilirim.
Ek Olarak:
ben hazır paketlere karşıyım hocam zaten sizede bir lafım sozum olamaz.tabiki havale ile odeme yonteminde bende 4 ayda 100.000 TL lik ciro yaptım e-ticarette farklı bir sektorde.
ama bu şuna bakar ;
1-ilgi
2-emek
gece 5 lere kadar çalıştığımı bilirim ( Halen çalışırım.). ama sunu unutmamak lazım calisan 1-2 kisi daha onceki profesyonelliğinde e-ticaret yapmış olsunki ileride atacağınız adımlarda neler gelebilir öngörebilmeniz için.
ama bu şuna bakar ;
1-ilgi
2-emek
gece 5 lere kadar çalıştığımı bilirim ( Halen çalışırım.). ama sunu unutmamak lazım calisan 1-2 kisi daha onceki profesyonelliğinde e-ticaret yapmış olsunki ileride atacağınız adımlarda neler gelebilir öngörebilmeniz için.
Kesinlikle katılıyorum;
1.) İlgi
2.) Emek
Bunlar olmadan gerçekten bir işe yaramaz, e-ticaret güçlendirmek için wp site kurup 2 senelik plan yapıyoruz. Uzun vadeli düşünmek gerek her zaman.