lostyazilim
tr.link

BGY End Of Humanity - %100 Türk Yapımı Oyun Projemiz

48 Mesajlar 9.834 Okunma
lstbozum
tr.link

fruzgar fruzgar ProPvPServerlar Kimlik Onayı
  • Üyelik 06.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SD
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad F** R**
  • Mesajlar 792
  • Beğeniler 258 / 257
  • Ticaret 11, (%100)
Dil desteği olması çok harika bir şey yanlış anlamayın bende destekliyorum ama şuanda bu forumda ingiliz, alman veya bir rus yok en azından ülkelere göre tanıtım yapılabilirdi diye düşünüyorum

wmaraci
reklam

salihozbjk salihozbjk İlk Kural Saygı Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Teknikeri
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 63
  • Beğeniler 2 / 14
  • Ticaret 1, (%100)

fruzgar adlı üyeden alıntı

Dil desteği olması çok harika bir şey yanlış anlamayın bende destekliyorum ama şuanda bu forumda ingiliz, alman veya bir rus yok en azından ülkelere göre tanıtım yapılabilirdi diye düşünüyorum

Oyunun tek isimde tanınmasını istiyoruz bir oyunla kısıtlı değiliz ilerleyen yıllarda yeni oyunlar yapacağız onlarda türkçe isime özen gösteririz öneriniz için teşekkürler

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)
açıkçası oyun bana çok yetersiz geldi, evet üzerinde emeğiniz var ilk defa yapmanız öğrenci olmanız bütçe gibi etmenler etkilesede atmosfer güzel gözüküyor fakat ses olarak yetersiz , yürüyüş olarak tek bir ses efekti var , silahların sesleri daha yok , ambiyans sesi olarak korku verici bir ses olsa daha güzel olabilir, modellemeler, kaplamalar , doku ve materyaller yetersiz, evlere girilemiyor , tanıtımda bile reklam var ve kasmalar meydana geliyor, açıkçası tavsiyem daha güzel bir oyun motoru üzerinde kurmanız unreal engine 4 ile çok gerçekçi yerler tasarlayabilirsiniz

resimdeki gibi çok kolay bir motor olmasının yanı sıra güzel sonuçlar elde edebileceğiniz hatta çoklu oyuncuyu kolayca yapabileceğiniz bir motor , oyundan görüntüler çekerken mirillis action yada fraps gibi kaliteli programlarla çekmeniz işi daha iyi kılar diye düşünüyorum

Emreby Emreby Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 761
  • Beğeniler 148 / 150
  • Ticaret 33, (%94)
Umarım emeğinizin karşılığını alırsınız.Başarılar..

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 02.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 63
  • Beğeniler 2 / 14
  • Ticaret 1, (%100)

darkthepro adlı üyeden alıntı

açıkçası oyun bana çok yetersiz geldi, evet üzerinde emeğiniz var ilk defa yapmanız öğrenci olmanız bütçe gibi etmenler etkilesede atmosfer güzel gözüküyor fakat ses olarak yetersiz , yürüyüş olarak tek bir ses efekti var , silahların sesleri daha yok , ambiyans sesi olarak korku verici bir ses olsa daha güzel olabilir, modellemeler, kaplamalar , doku ve materyaller yetersiz, evlere girilemiyor , tanıtımda bile reklam var ve kasmalar meydana geliyor, açıkçası tavsiyem daha güzel bir oyun motoru üzerinde kurmanız unreal engine 4 ile çok gerçekçi yerler tasarlayabilirsiniz

resimdeki gibi çok kolay bir motor olmasının yanı sıra güzel sonuçlar elde edebileceğiniz hatta çoklu oyuncuyu kolayca yapabileceğiniz bir motor , oyundan görüntüler çekerken mirillis action yada fraps gibi kaliteli programlarla çekmeniz işi daha iyi kılar diye düşünüyorum

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz sesler vb şeyler daha oyun bitmedi yani yapımı devam ediyor 2 3 aylık süresi var kesin tarihi yok ben sadece forumun üyelerine sunmak istedim ekibimiz tek oyunda kalmayacak ileriye doğru yeni oyunlar yapacağız görüşünüz için teşekkür ederiz

Ek Olarak:

Emreby adlı üyeden alıntı

Umarım emeğinizin karşılığını alırsınız.Başarılar..

Teşekkürler .

emrbrk emrbrk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Her türlü eksiğe tamam hadi eyvallah da, Steam'de yer alan yazının imlası sıfır. Türkçeyi isim olarak vermediniz oynayış için, yerinde bir karar da; o tanıtım yazısında resmen Türkçeyi katletmişsiniz be abi :)
melankolia

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 02.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 63
  • Beğeniler 2 / 14
  • Ticaret 1, (%100)

emrbrk adlı üyeden alıntı

Her türlü eksiğe tamam hadi eyvallah da, Steam'de yer alan yazının imlası sıfır. Türkçeyi isim olarak vermediniz oynayış için, yerinde bir karar da; o tanıtım yazısında resmen Türkçeyi katletmişsiniz be abi :)

İmla hataları oluyor malesef belki şivemizden olabilir belki fazla kitap okumadığımız için olabilir eğitim eksiğimiz vardır kusura bakmayın yani telafi edeceğiz zamanla

BatuhanUyar BatuhanUyar Copyright Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek PHP
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 587
  • Beğeniler 11 / 112
  • Ticaret 2, (%100)
Keşke grafiklere biraz daha ağırlık verseymişsiniz. Emeğinize sağlık

• Üyelik 02.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 63
  • Beğeniler 2 / 14
  • Ticaret 1, (%100)

BatuhanUyar adlı üyeden alıntı

Keşke grafiklere biraz daha ağırlık verseymişsiniz. Emeğinize sağlık

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz oyun steamda yeşil ışık aldı bugün yani steamda yayınlanmasına izin verildi oyun bitince steam üzerinden çıkıcaktır ücretsiz şekilde

erenroma erenroma Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** R**
  • Mesajlar 29
  • Beğeniler 3 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
%100 YABANCI YAPIMI:))) https://wmaraci.com/forum/ortak-ariyorum/100-kendi-yapimimiz-olan-mmofps-oyunumuza-sponsor-ariyoruz-336883.html

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al