Hocam dediklerini yaptım tek bir h2 problemi kaldı onu çözemedim.
Birde 15 adet "STRONG" biçim etiket kodu ve 11 adet "EM" biçim etiket kodu kullanılmıştır yazmışsın bunun faydası nedir ?
+ olarak H Tag kullanımı özenle seçilmiştir. yazmıştın bu işlemi nasıl yapıyoruz
Birde 15 adet "STRONG" biçim etiket kodu ve 11 adet "EM" biçim etiket kodu kullanılmıştır yazmışsın bunun faydası nedir ?
+ olarak H Tag kullanımı özenle seçilmiştir. yazmıştın bu işlemi nasıl yapıyoruz
Başlık veya Açıklamanızda ki ilgili kelime anahtarına 1 adet H2 etiket vermelisiniz.
Nekrotasarim adlı üyeden alıntı
BiELOF Benim hiçbir amacım yok ancak şu konularda seo paketi satışı yapanlar şöyledir yada böyledir gibi yorumlarda bulunmaktan vazgeçin artık.+ Ben sizin üzerinize gelecek yorumlarda bulunmadım. Bazı bilgiler verirken diğer kullanıcıları yanlış bilgilendirir miyim ? diye düşünmenizi rica ediyorum.
Öncelikle seocu geçinenler diye birçok mesajımda belirtiyorum. SEOcu geçinenlerden değilseniz sizde 15-20 lira paketlerin bir işe yaramayacağını benden daha iyi bildiğinize eminim.
Paket fiyatı 30 tl
30 Makale
7-8 tane PR yüksek siteden paylaşım
10-15 tane pr düşük siteden paylaşım
bilmem kaç tane siteden pingleme
en az 100 forumdan backlink
(v.s. v.s. uzuyor)
En düşük 100 kelime olsa 1 x 30 makale 30 tl eder mi? Benim matematiğim mi zayıf?
Gerisini saymıyorum.
Yapılan işin emeği nerede? Yada bu işlemler yapılmıyor mu?
Nekrotasarim özel mesaj gönderildi.
Diğer konular için özel mesaj gönderiliyor.