nazweb adlı üyeden alıntı

tasarımı ve yazılımı istediğim özelliklerde bir site yaptırıyorum botları engellemek, yani özgün yazının çalınmasını engellemek için eklenebilecek kod falan var mı
botları engelleyen kesin bir çözüm mevcutmu

Kesin bir çözümü malesef yok ve bence yapmayın siz içeriğinizi girdikten sonra siteniz Google botlarını otomatik olarak uyarsın ve siz de ayrıca Google Webmaster servisini kullanarak dizine eklenmesinde Google a yardımcı olun Google gördükten sonra özentiler veya kopyala yapıştırcılar zaten geri kalır :)

Ek Olarak:

FilozofGenc adlı üyeden alıntı

Film Indirme sitem icin taktik verirmisiniz?

Genel olarak linklerinize dikkat edin + konu içeriklerine gereksiz şeyler ve kopyala yapıştır yapmayın bunun yerine aranılan bilgileri yazın. Etiket seçerken abartıya kaçmayın ve ana etiketleri girin sadece

Ek Olarak:

İsa adlı üyeden alıntı

Seo=backlink gibi bir algı var piyasada... Bu ne kadar doğru?

Kesinlikle yanlış SEO nun asıl istediği özgün içerik ve özgün içerikli makale sayısının çokluğudur. Backlink olmadan sadece özgün yazı ile site yükselir zamanla ancak tam tersi bana göre çok gereksiz ve saçmadır. SEO nun temeli özgün içeriktir.

Ek Olarak:

kendineozel adlı üyeden alıntı

Tanıtım yazısı dış seo için yeterlimidir..

Ayrıca tanıtım yazısı illa site konusu ile alakalı olması ŞART mı?

Tanıtım yazısı Dış SEO için kesinlikle yetersizdir.Şart değildir ancak daha iyi olması için ya genel kategorisinden yani haber sitesi tarzı yerlerden alınması yada benzer kategorilerden alınması lazımdır.