lostyazilim

SEO Taktiğim

52 Mesajlar 8.751 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4130
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
Seo=backlink gibi bir algı var piyasada... Bu ne kadar doğru?

wmaraci
reklam

Sumatrabilisim Sumatrabilisim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 291
  • Beğeniler 15 / 78
  • Ticaret 4, (%100)
Konu takip
SeoProject

kişi bu mesajı beğendi.

SonYazilim SonYazilim www.sonyazilim.net Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek cad/cam/cae
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 1205
  • Beğeniler 298 / 299
  • Ticaret 61, (%98)
Tanıtım yazısı dış seo için yeterlimidir..

Ayrıca tanıtım yazısı illa site konusu ile alakalı olması ŞART mı?
melankolia

kişi bu mesajı beğendi.

SeoProject SeoProject Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Strateji Uzmanı
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad Ş** E**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 47 / 27
  • Ticaret 0, (%0)

HusamettinUnal adlı üyeden alıntı

Film sitem için taktik verirmisiniz?

Hocam daha önce oyun sitem vardı siz izletiyorsunuz biz indirtiyorduk bu mantıkla bakıyorum sizin için en önemli içeriktir. Konularınızın sayısını yükseğe çıkarın ve kopya içerikten kaçının. Film sitenize bakma zamanım olmadı ama genel olarak söylüyorum filmlere tıklandığında insanlara şablon sunun oyuncular süresi çekim yılı ve filmin konusunu en açık şekilde belirtin etiketlemelerde ise 2 yi geçmeyin. Mesela GORA filmini yapıyorsunuz değil mi gora izle ve gora full izle etiketleri yeterlidir ayrıca linklemelere çok dikkat ediniz siteadi.com/filminadi şeklinde linkleme yaparak Google a yardımcı olun. Daha birçok etiket var ancak genel olarak bahsedebileceğim bunlar.

Ek Olarak:

alperenyld33 adlı üyeden alıntı

Film İzleme sitem var yardımcı olur musunuz ?

Linkleriniz + içerik sayınızın fazlalığı + etiketlerin doğru kullanımı + film içerik kısmına aranılanı verme başlangıç için yeterli olacaktır.

Ek Olarak:

MelihAtasever adlı üyeden alıntı

takipteyim bornovadayım :) :D Kaç puanla bölüme girdiniz acaba :)

Yatay geçiş yaptım hocam ben bu dönem yeni geldim ama uzaktan eğitime geçtim sevmiyorum üniversite ortamını :)

wmaraci
wmaraci

koz4 koz4 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad V** O**
  • Mesajlar 1705
  • Beğeniler 161 / 160
  • Ticaret 15, (%100)
İmzadaki sitem için ne yapmam gerek sizce son zamanda alexa oldukça düştü googleden günde 300 hit geliyorama 300 kkadar özgün yazı var hit ise belli konulardan geliyor genel olarak hiti nasıl arttiririm buradan ulaşabilirsiniz

emre7 emre7 emreguney.info Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)
Takipte kalayım. Genel olarak bir sitenin nasıl seosunun yapıldığını, püf noktalarını, yaparsak iyi olacak şeyler gibi önemli noktaları anlatsanız zaten sorulara pek gerek kalmaz gibi. Herkes kendi kategorisindeki sitesine yapar.
SeoProject

kişi bu mesajı beğendi.

InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)

• Üyelik 06.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Strateji Uzmanı
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad Ş** E**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 47 / 27
  • Ticaret 0, (%0)

nazweb adlı üyeden alıntı

tasarımı ve yazılımı istediğim özelliklerde bir site yaptırıyorum botları engellemek, yani özgün yazının çalınmasını engellemek için eklenebilecek kod falan var mı
botları engelleyen kesin bir çözüm mevcutmu

Kesin bir çözümü malesef yok ve bence yapmayın siz içeriğinizi girdikten sonra siteniz Google botlarını otomatik olarak uyarsın ve siz de ayrıca Google Webmaster servisini kullanarak dizine eklenmesinde Google a yardımcı olun Google gördükten sonra özentiler veya kopyala yapıştırcılar zaten geri kalır :)

Ek Olarak:

FilozofGenc adlı üyeden alıntı

Film Indirme sitem icin taktik verirmisiniz?

Genel olarak linklerinize dikkat edin + konu içeriklerine gereksiz şeyler ve kopyala yapıştır yapmayın bunun yerine aranılan bilgileri yazın. Etiket seçerken abartıya kaçmayın ve ana etiketleri girin sadece

Ek Olarak:

İsa adlı üyeden alıntı

Seo=backlink gibi bir algı var piyasada... Bu ne kadar doğru?

Kesinlikle yanlış SEO nun asıl istediği özgün içerik ve özgün içerikli makale sayısının çokluğudur. Backlink olmadan sadece özgün yazı ile site yükselir zamanla ancak tam tersi bana göre çok gereksiz ve saçmadır. SEO nun temeli özgün içeriktir.

Ek Olarak:

kendineozel adlı üyeden alıntı

Tanıtım yazısı dış seo için yeterlimidir..

Ayrıca tanıtım yazısı illa site konusu ile alakalı olması ŞART mı?

Tanıtım yazısı Dış SEO için kesinlikle yetersizdir.Şart değildir ancak daha iyi olması için ya genel kategorisinden yani haber sitesi tarzı yerlerden alınması yada benzer kategorilerden alınması lazımdır.

Roycolt Roycolt Let's begin! Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 252 / 380
  • Ticaret 28, (%100)
1 sene öncesine kadar forumda danışman 1 veya 2 tane vardı. Şimdi ise hangi konuya baksam "Platin üyelik + açıklamasında SEO Danışmanı" yazıyor. Biz yıllarımızı boşuna harcamışız sanırım :) Böyle bir konu açtığınız için teşekkürler. Umarım herkes faydalanır.
SeoProject

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 06.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Strateji Uzmanı
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad Ş** E**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 47 / 27
  • Ticaret 0, (%0)

koz4 adlı üyeden alıntı

İmzadaki sitem için ne yapmam gerek sizce son zamanda alexa oldukça düştü googleden günde 300 hit geliyorama 300 kkadar özgün yazı var hit ise belli konulardan geliyor genel olarak hiti nasıl arttiririm buradan ulaşabilirsiniz

Alexa DMOZ gibi eskiden değeri yüksek olan ancak şuan editörlerinin parayla site kayıt ettiği ortamlar sizi yanıltmasın. Bu tür sitelerde şu mantığı yürütün " falan inanma falsız kalma " yani DMOZ a başvurun kayıt olursa dursun zararı olmaz ama benim sitem niye olmuyor diye hiç zorlamayın para verirseniz olur :) Alexa da da aynı mantığı yürütün. Hitinizi arttırmak için sosyal medyayı etkin kullanın. Sizin gibi sitelerin en önemli aracı sosyal medya ve sosyal medya reklamlarıdır. Sosyal medya reklamları = sosyal medya kanalınızı = sitenizi etkiler.

Ek Olarak:

Roycolt adlı üyeden alıntı

1 sene öncesine kadar forumda danışman 1 veya 2 tane vardı. Şimdi ise hangi konuya baksam "Platin üyelik + açıklamasında SEO Danışmanı" yazıyor. Biz yıllarımızı boşuna harcamışız sanırım :) Böyle bir konu açtığınız için teşekkürler. Umarım herkes faydalanır.

Ehliyet alan herkes şofördür ya ona benziyor bir konuda bir kez başarılı olan da SEO yazıyor hayatını bu işe adayan da :)

Karahan29 Karahan29 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 323
  • Beğeniler 135 / 41
  • Ticaret 12, (%100)
Buralar değerlenecek rez
SeoProject

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al